kedd máj. 22

Ha hozzá szeretnél szólni  a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.

Menjek mesterizni vagy hagyjam a fenébe?

Menjek mesterizni vagy hagyjam a fenébe?

Hello mindenkinek itt a fórumon!

Van egy nagy gondom. Kéne mesterizzek, csak nem tudom érdemes-e? Már leadtam a doszárt, vizsgáztam, várom az eredményeket, de nem tudom, hogy majd el akarom-e végezni.
Olyan véleményeket hallok mostanában, hogy nem tanítanak ott semmit, tiszta időpocsékolás az egész (és pénz is). Lehet jó lenne inkább egyből beállni dolgozni valahova, ott legalább tanulok valanit.

Akinek van ezzek kapcsolatos tapasztalata, kérem ossza meg velem smile

Ui: a közgáz mesteriről van szó, projekt management szerűség

Szerkesztette: gabor_88
2010-07-20 13:02:12

gabor_88
Friss véleményező
useravatar
1 hozzászólás
Felhasználói infó a hozzászólásokban
Kérünk jelentkezz be, ha hozzá szeretnél szólni.

Re: Menjek mesterizni vagy hagyjam a fenébe?

Szia,

Szerintem hagyd a fenébe smile Időhúzás a mesteri én mondom neked.Ha csak azért végzed el, hogy legyen egy papirod, akkor semmi értelme. Mindannyian tudjuk, hogy manapság a diploma egy sz**rt ér. Már mindenkinek van. A munkadót nem fogja érdekelni, hogy milyen iskolát végeztél, hanem hogy milyem tapasztalatod van.

Szóval a hagyd a fenébe és menj dolgozni. Ott még pénzt is adnak, nem kell te fizess érte smile

Guest
Vendég
useravatar
hozzászólás

Hogy lehet ilyent mondani, hogy a diploma egy szart sem ér??? Az egyetemi diploma igenis fontos, a mesteri nélkül meg nem is fejezted be  a bolognai rendszert.
Ne hallgas ra Gabor, mert igenis kell a diploma. Es a mesterin tenyleg tanitanak. En egy eve vagyok a kozgaz mesterinm es ugy erzem, hogy tanultam dolgokat.

Guest
Vendég
useravatar
hozzászólás

Szia, Gabor!

Sztem se erdemes a mai vilagban mesterizni. Nem a diplomat nezik, hanem a tapasztalatot. Mindenhol ez van. En pl. egyetemi diplomaval kulfoldon dolgozom babysitterkent smile Keress egy jo melot, majd ha kedved tartja, akkor mesterizz kesobb. Ja, es kozgazasokbol tultermeles van :p
Sok sikert !

Guest
Vendég
useravatar
hozzászólás

Sziasztok

En a tegnap iratkoztam be, 2 mesterire is, most varom az eredmenyt. Ha nem sikerul valamelyikre allamira kerulnom, sajnos haza kell jonnom. De gondolom nem en vagyok az egyeduli. A baj az, hogy minden egyre dragabb, a penz meg egyre kevesebb. Ha nem jon ossze, akkor marad a melo, ha meg osszejon, akkor marad Kolozsvar+melo. Na m1, vmi lesz. Sok sikert minden mesterizonek!

Guest
Vendég
useravatar
hozzászólás

En most vegeztem a mesterit es hidd el inkabb ismetlik azt amit az egyetemen egyszer mar leadtak, nagyreszbe.Vannak uj tantargyak ha olyan szakot valsztasz. Szerintem dolgozz is meg mesterizz is ,de ne magyar szakon mesterizz mert a tanarok joval gyengebbek mint romanon es rosszindulatuak is.(Kozgazon biztos!) Na meg ha megtanulsz valmit romanul ugyanugy fogod tudni hasznalni magyarul is majd ha szukseged lesz ra, csak te nyersz ha romanul vegzed a mesterit!

Guest
Vendég
useravatar
hozzászólás

Kedves Gabor!

Szerintem vegezd el a mesterit. Ami jot jelent, amig a mesterit vegzed az, hogy kozben nyugodtan tudsz dolgozni is, ugyanis a tanarok sokkal megertobbek mar, az orak szama joval csokken ezen a tanulasi szakaszon es altalaban delutan vannak megtartva. Szoval mikozben tanulsz, dolgozhatsz is, nyugodtan. En peldaul igy vegeztem el a mesterit es most felvettek doktorira is. Hajra, soha sem tudhatod mikor segithet a mesteris bizonyitvany!

Guest
Vendég
useravatar
hozzászólás

Hello,
A kozgazon vegeztem a mesterit, csak eggyet mondhatok: SEMMI DE SEMMI ERTELME AZ EGESZNEK. Ot ev tapasztalat van a hatam mogott a kutya sem kerdezdte hogy van e mesterim vagy hogy hol vegeztem az egyetemet. Azt hiszem meg a CV -ben sem jelenik meg.
Lehet mas egyetemen van ertelme a mesterinek de a kozgazon nincs. Anno csak romanul lehetett elvegezni a mesterit ugyhogy volt egy evem amikor ossze tudtam hasonlitani a roman vs magyar nyelvu oktatast a kozgazon. Sokkal jobb romanul vegezni, a tanarok is sokkal jobbak. Nincs annyi bekepzelt kocsog.
Szerintem kezdjel el minnel hamarabb dolgozni mert 1 ev tapasztalat feler 2 ev egyetemmel. Mindenhol az az elso kerdes hogy milyen tapasztalatod van.

Guest
Vendég
useravatar
hozzászólás

Osztom elobbi velemenyt bar mesteri meg nincs a tarsolyomba cska Kozgazat vegeztem

Guest
Vendég
useravatar
hozzászólás

Szia,

Minél több ember véleményét olvasod, annál inkább ködben leszel. Köztük vannak sikeres emberkék is meg kevésbé, de te nem tudhatod ki melyik... ha érted mire gondolok.
Sajnos neked kell eldönteni ha mesterizel vagy sem. Ha tényleg szeretnéd és érdekelne amit csinálsz, nem kérdeznéd elsősorban.
Szerintem: nyugodtan menj el mesterizni, ha nem tetszik akkor legyen bátorságod otthagyni és munkát keresni. Semmi szégyen abban, ha valami nem jön be.
Mindenki másképp alakítja az életét és nincs szabály a te életedre. Attól függ, hogy te mire vágysz és mekkorára célzol.

Bölcs döntést! smile
Emese

Guest
Vendég
useravatar
hozzászólás

Fóruminfó

Fórum-statisztika:

témakör:
149
szavazás:
4
hozzászólás:
3649
az utóbbi 24 órában:
0
Felhasználó infó:

felhasználók: