kedd máj. 22

Ha hozzá szeretnél szólni  a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.

szent alom

szent alom

Ki mennyire hisz az almokban?Es volt-e mar valaklinek szent alma?Mert nekem volt egy nagyon szep es szent almom,ami uzenet formajaban erkezett hozzam Istentol.Ha valakinek volt mar szent alma akkor itt most megoszthassa!

Szerkesztette: Elizabeth
2011-11-08 11:49:49

Elizabeth
Fórum aktivista
useravatar
17 hozzászólás
Felhasználói infó a hozzászólásokban
Kérünk jelentkezz be, ha hozzá szeretnél szólni.

Re: szent alom

Most mit akarsz mit mondjak, szép. Én is álmodom néha, a minap felfedeztem hogy ki tudom csavarni a köldököm mint egy csavart. Csavarom csavarom, ki is jött. Meglepődtem, majd leesett a tudod mim, teljes egészében. Felvettem, pánik beütött , a köldökömmel és a  másik dologgal futkostam körbe meg ordítoztam.

Nem egy műfaj, de ha már álmokról van szó, gondoltam én is megosztok egyet.

Pilif
Friss véleményező
useravatar
10 hozzászólás

Pilif ezt valamelyik sorozatból loptad. Tutti nemrég hallottam. De melyikből? Nem jut eszembe. :-?

Papus
Fórum veterán
useravatar
383 hozzászólás

A lenyeg,hogy te nagy  artiszta lehetsz draga Pilif,es itt nem mufajokrol van szo ,nem az a lenyeg ,hogy ki milyen kolto vagy artiszta vagy mit tom en,mert te sem vagy az :)Itt mindenki a sajat velemenyet es sajat tapasztalait vagy tortenetet ossza meg masokkal,es ez az oldal nem arra szolgal ,hogy ki mennyire tud kritizalni egy masik embert  vagy,hogy ki mennyire artiszta vagy mufaj letrehozo:)))). Magyarul irtam es ha nem erted akkor talan leirhatom meg  angolul vagy spanyolul is ,lehet ugy mar erthetobb lesz szamodra es jobban megfogod erteni  ?!!!:)Amugy is nagyon utalom a kritizalo embreket,akik nem tartjak tisztelbe masok velemenyet es akik nem tudjak,hogy mi az ,hogy tisztelet!Remelem ertheto mindenki szamara!

Elizabeth
Fórum aktivista
useravatar
17 hozzászólás

Pilif jo,hogy meg a fennvalo megaldott teged mufaj alkoto kepesegekkel es jo,hogy meg a koldokodot tudtad kicsavarni  az almodban es nem a fejedet,mert az sincs kizarva,hogy egy nap fere csavarjak vagy kicsavarhatjak  a fejedet!smileS akkor megjobban kepes leszel mualkotasokra!Ugy-e ertheto?smile

Elizabeth
Fórum aktivista
useravatar
17 hozzászólás

No fene.....nem vagyok kritikus,de azért be kell látnod, mindenki nem érthet egyet veled, sőt még negatívumokkal is megostromolhat. Az,aki nem veszi komolyan a szöveget-mindez ugye kiderül az ő hozzászólósóból-nem méltó arra,hogy foglalkozz vele. Egyszerűen olvasd el, és azzal lépj tovább.

The Profiler
Fórum aktivista
useravatar
28 hozzászólás

Elisabeth en kivancsi vagyok milyen uzenetet kaptal ,mert utolso idok vannak es ilyen almokrol . latomasokrol lesz meg boven, hogy a por nep valahogy terjen mar meg.?

Piro
Nagyon fórum aktivista
useravatar
72 hozzászólás

Fóruminfó

Fórum-statisztika:

témakör:
149
szavazás:
4
hozzászólás:
3649
az utóbbi 24 órában:
0
Felhasználó infó:

felhasználók: