Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Élet a városokban
- » Marosvásárhely
- » Mindent az Avonrol+penz
Mindent az Avonrol+penz
Mindent az Avonrol+penz
Egyetemista vagy...vagy sulis..nincs penzed de annal nagyobb barati korod...ismeros?
Hogyan csinalj penzt konnyen?
Ha ugy erzed elbirsz egy katalogust a taskadba+ van interneted konnyu a dolgod. Mit nyerhetsz? Elsso rendelesed utan egy karorat+egy parfumot+penz
Masodik rendeles utan egy kretem egy rimmelt egy ruzst+penz. Harmadik rendelesed utan egy taskat+egy anew kremet+ Penz. Negyediknel egy Little Black dress parfumot+ penz. Ezenkivul vannak meg ajandekok pl rendelenk toled 2 parfumot= te kapsz egyet ingyen.
Kell ennel tobb? Nekem bejott megvan a zsebpenzem+ Egy kicsi ambicio es 4 emert beallitottam igy lettem Lider es fizetest kapok, nagyobb szazalekot es megtobb ajandekot. Ha barmi kerdesetek van ide irjatok termekekkel kapcsolatba vagy ha be szeretnel allni
Re: Mindent az Avonrol+penz
Hat igen, Mini ebbe igazad van. Az elso 3 honapba nehez mert meg nincs sajat kliensed es sok a konkurencia de utana lassan kialakul. Nekem is nemreg gyult ossze az a csoport aki most mar csak tolem rendel de addig biztos nem volt konnyo
Re: Mindent az Avonrol+penz
Az avonnal 17-dikeig 220 lejes Anew rendeles utan 110 lejt fizetsz!!! ezenkivul ajandek egy Fergie intense parfum! 5 lejert kapsz egy Supershock rimmelt es egy sampont. Beiratkozas csomagkiszalitas ingyenes. olcsobb termekek forgalmazoknak!
Irj es segitek.
- Tartalomjegyzék
- » Élet a városokban
- » Marosvásárhely
- » Mindent az Avonrol+penz
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív