Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Élet a városokban
- » Kolozsvár
- » Bulgakov vagy Corvinus? Hol jobb lenni?
Bulgakov vagy Corvinus? Hol jobb lenni?
Bulgakov vagy Corvinus? Hol jobb lenni?
Én inkább a Bulgakovot szeretem, mert inkább emlékeztet a nyugati pubokra, ahol pia mellet kajálni is lehet. Nem csak részegedésről szól mint a legtöbb magyar kocsma itt Kolozsváron. (lásd: Corvinus ).
A "részegedjünk meg egy füstös kocsmában", ha jól tudom már elég régóta múködik Kolozsváron. Nekem inkább bejön a pub tipusú megoldás
De ez csak az én véleményem. Kiváncsi vagyok más hogy látja.
Re: Bulgakov vagy Corvinus? Hol jobb lenni?
Szerintem meg sokkal inkabb a Corvinus a legjobb magyar kocsma!!! Ha enni akarsz, ott is lehet kapni kajat (igaz, hogy szukebb a valasztek, de van...!!!) :p Bizalmi kerdes pedig nem merul fel. Vadonat uj pinceri tagozattal rendelkezik es mindegyikuk nagyon ugyes, meg kedves. Ha meg meccset, vagy futamot akarsz nezni, akkor nem kell nyujtogasd a nyakad, mert minden szogben van tv... Egyszoval valaszolva a kerdesre: CORVINUS!!!
Re: Bulgakov vagy Corvinus? Hol jobb lenni?
Nekem első két évben inkább Corvinus jött be, harmad éven meg Bulga, most meg megint más... Nem tudom megmagyarázni miért, talán csak a társaság miatt, kikkel kijártam akkoriban, de imádtam a Corvinust, de most mégis inkább B! 
- Tartalomjegyzék
- » Élet a városokban
- » Kolozsvár
- » Bulgakov vagy Corvinus? Hol jobb lenni?
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív
Új/Aktív
Új/Lezárt
Új kiemelt
Lezárt/Aktív
Aktív/Kiemelt