szombat máj. 19

Ha hozzá szeretnél szólni  a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.

Az arab fiuk

Az arab fiuk

Kedves olvasok ha erdekel ,es szeretnetek tobbet megtudni az arab sracokrol akkor kerlek benneteket figyelmesen olvassatok el az en tapasztalatimat es velemenyemet amit szeretnek megosztani veletek is az arab pasasokkal kapcsolatosan.En kulfoldon elek mar ot eve es volt ra idom es alkalmam,hogy megismerjem az arab pasasokat .Sajnos,hogy csak rossz tulajdonsagok jellemzoek az arab pasasokra.Az arab pasasokat nagyon vonzak a keleti,feher boru lanyok,viszont nagyon-nagyon kitanultak es ha nem vagy esznel konnyen attudnak verni.Ok mindig arra torekednek,hogy beteljesedjen a karma.Itt kulfoldon az arabok nagy resze csak azert van egy novel ,hogy megeskudjon a papirokert mert igy megadjak  a munkaengedelyt nekuk,Feheren eskusznek az arabok 80-90szazaleka,ami azt jelenti,hogy penzert es papirert eskusznek .Es nagyon ritka az az arab pasas,akirol  azt lehet allitani,hogy rendes vagy becsuletes.Itt kulfoldon mindenkinek rossz tapasztala es  rossz velemenye van az arab pasasokrol.Ok itt kulfoldon a kovetkezokeppen elnek:lopnak,drogokat arulnak es penzert eskusznek meg egy novel es persze  foleg a papirokert.Aki csak a  papirokert eskuszik meg egy novel ,annak nem mondja,hogy o csak  a papirokert akar megeskudni az illleto novel.Mindent elhitet,fuvet-fat megiger es ha nem vagy esznel a papirok utan elhagy,ugy hogy csak azutan venned eszre magad.Nekem is volt egy 6honapos kapcsolatom egy arab sraccal es az volt vegul neki is a celja,hogy a papirokert eskudjon meg velem,amit mastol tudtam meg attol akinek mondta.Mar elso honap egyuttjaras  utan emlitette,hogy o megakar eskudni velem,aztan minden nap elmondta,hogy mennyire szeret,hogy nagyon szep vagyok,hogy soha nem szeretett egy csajt sem ugy ,mint engem es hogy en vagyok az igazi szerelme,holott fele sem volt igaz az egeszenk,amiket mondott.Minden nap egyutt voltunk,es minden nap felhivott telefonon.Az utolso 3heten eszrevedtem,hogy nem torodik velem ugy,mint regebb sot 2-3heten csak egyszer talalkoztunk es mar nem mukodott a kapcsolat meg annyira sem ,mint azelott,az is nagyon igaz ,hogy nagyon sokat veszekedtunk,,de foleg a feltekenyseg volt az oka  a nsok veszekedesnek.O bevalodta nekem amugy,hogy nagyon szeret engem,de megakar eskudni papirert mas csajjal,mert neki nincsenek papirjai.Es en nem mentem bele ebbe az egeszbe en azt mondtam,hogy inkabb legyen vege az egesznek,es igy vege lett a kapcsolatnak.Pedig nemreg ert veget a kapcsolat es megsem banom,mert az angyalok erot adtak,hogy radobbenjek az igazsagra es helyes vagy helyesebb uton haladjak.Es higyjetek el nekem igy jobb,nem is erzek mar iranta szerelmet,igaz lehet,hogy nem is szerettem igazan,de a lenyeg ,hogy igy jobban ,szabadabban es boldogabban erzem magamot.Nagyon felhivom a figyelmeteket,hogy ha valaha lesz valakinek alkalma,hogy arab pasast ismerjen meg,vagy ha mar van valakinek arab baratja,az nagyon vigyazzon,mert nagyon konnyen atvernek .Akar a mi hazankba ismerkedsz arab pasasokkal  akar kulfoldon ,nagyon vigyazni kell rajuk es nyitott szemmel kell szemlelni a vilagot.En nagyon sok arab pasast ismerek itt kulfoldon ahol elek,de meg egy olyan arab pasast nem tudtam megismerni akirol azt lehetne allitani,hogy rendes,becsuletes stb.Ok soha nem kotik le magukat egy novel sem,es ha le is akkor csak keves ideig,aztan elhagyjak a not es tovabb lepnek.Engem vonzanak az arab sracok a bor szinuk miatt,ugynis nagyon imadom a barna sracokat,de soha tobbet nem gondolnam komolyan azt,hogy egy arab sraccal legyek.Es persze az arab sracok fantasztikusan feltekenyek a nojukre.Az en volt arab baratom is nagyon feltekeny volt ram es meg hozzam is utott.Azert akarom,hogy megosszam veletek a tapasztalataimat,hogy nektek is legyen ez tanulsagos,es ha eddig mar nem tudtatok semmit meg a az arab pasasokrol,akkor most megtudhatatttok ti is valami nagyon fontosat roluk.Es mindenkinek azt tanacsolom,hogy soha arab baratra ne tegyen  szert es ha igen is akkor csak kalandod legyen veluk,mert a vegen nem fogja meg erni,hogyha komolyan gondolod vele a kapcsolatot.Ha mar kulfoldi pasassal szeretne valaki is  megismerkedni akkor inkabb az arab pasasokat hagyja a hatterbe .Remelem,hogy tudtam  hasznos tanacsot adni mindenkinek es koszonom szepen,hogy vegigolvastad a forumomat.Szep napot mindenkinek!

Elizabeth
Fórum aktivista
useravatar
17 hozzászólás
Felhasználói infó a hozzászólásokban
Kérünk jelentkezz be, ha hozzá szeretnél szólni.

Re: Az arab fiuk

Mindenki maradjon a saját etnikumánál. smile Olyanoktól várod a tiszteletet, akik kecskével és tevével fizettek a nőkért? tongue

Papus
Fórum veterán
useravatar
383 hozzászólás

Meg nincs ebben semmi meglepő. A nők is papirért esküdnek. Bocsánat, nálunk műanyagért. smile

Papus
Fórum veterán
useravatar
383 hozzászólás

Most erre nagyon nincs mit mondjak. Annak örvendek, hogy nem úgy végezted mint néhány lány Németo.-ban ahol, miután a hölgy nemet mondott (az otthonról jövő nyomás miatt) a török fazon leölte őt is és az anyját is. Persze nem arabok, de kb ott vannak. Individualista társadalmunk nem igazán képes megérteni az ők kollektivista felfogásukat.

Pilif
Friss véleményező
useravatar
10 hozzászólás

Hat sajna  ami vilagban egyre tobb ilyen esetet lehet eszlelni.De sajna sok holgyike ha elmondod hogy mire megy ki a jatek nem hiszi el,csak ha mart a mely vizben van.

atakamahun
Friss véleményező
useravatar
1 hozzászólás

Fóruminfó

Fórum-statisztika:

témakör:
149
szavazás:
4
hozzászólás:
3649
az utóbbi 24 órában:
0
Felhasználó infó:

felhasználók: