Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » Üzenet ! - HÍMRINGYÓ
Üzenet ! - HÍMRINGYÓ
Üzenet ! - HÍMRINGYÓ
Az egész világ gyermekeit eteti és félti
De közben a nőket és a lányokat lenézi
Sok férfi nem tudja, ezért elmondom ezt neki
A gyengébbik nem őt is erőssebbé teszi
Eljött a pillanat, hogy csinálj te is valamit
Remélem a szavaim ledöntik az elnyomás falait
Addig is szünet nélkül lázadok
Mert nem csak a szeretőd az, aki téged is átkarol
Hiányzik a tisztelet - ki az, aki számolja a könnyeket?
Engem is egy anya szült, ezért ajánlom neked
Hogy becsüld meg a nőket - védjük meg őket
Mert ők, akik világra hozták az egész Földet
A mai világ megöli az álmokat
Csak arra tanít bennünket, hogy lenézzük a lányokat
Sokaknak csak az a fontos milyenek az ágyban
Agyonverik őket, vagy úgy bánnak velük mint egy tárggyal
Lennon énekelte: "A nő a világ niggere"
Ha nem válik a szolgáddá azt hiszed, hogy nem szeret
Ha gyereke van, nehezen kap állást
Ne csodálkozz azon, ha lánynak lenni általában hátrány
A háta mögött azt mondod egy kurva
Neked az is baj, ha okos, és az is baj, ha buta
Ugyanazért a munkáért kevesebb fizetést kap
A nők és a férfiak között egy szakadék van
Semmi rossz nincs abban, hogyha sírnál
Csak attól félsz, hogy azt mondják: "nyafogsz, mint egy kislány"
Bennünk van a probléma - beteg az agyunk
Együtt erősebbek vagyunk"
Re: Üzenet ! - HÍMRINGYÓ
"Itt az ideje megtanulni fiuk, hogy nem vagyunk játékszerek!" Szakadok meg. Ilyet ír egy lány miközben a nők nagytöbbsége csak hülyiti a pasikat. Engem már használt nő játékszerként. Akkor most én is írjak versikét?
Amit adsz azt kapod vissza. Ahogy viselkedsz másokkal, úgy viselkednek veled is. Ha kihasználtak, hülyére vettek, akkor biztos tacsra vágtál már pár ártatlan pasit az életedben. Nem kellene gyökerekkel foglalkozni és nem lenne sirás-rívás. Minden pasi normálisan kezdte, a szemét nők rontják el a pasikat. Ha valaki lábtörlőnek használ, utána senki ne várja el, hogy vigyorogni fogok a többi nőre is, mintha semmi se történt volna. Persze a nők semmiben sem hibásak...tudjuk. 
Papus neked is igazad van.Van egy két nő aki nagyképű.De hogy van az hogy a rendes lányok sem kapnak rendes pasikat?Hogy mindig a jó lányokat használják ki?Ha a megsértett srácon átléptek már,nem kellene neki is ugyan azt tenni-e a lánnyal ha az normális vele szemben. Ki lehet használni azt a nőt aki megérdemli.Lehetne több időt fordítani arra hogy megtudják ki rendes és ki nem.
Sziasztok!
Szoval miért van ez?....hat azért mert olyan jó élményeim vannak.Nem tudom megérteni hogy egy kis köcsög hogy képes ennyire lazan venni egy érző lényt, hogy tud ennyire arrongáns és érzéketlen leni.Papus megértem, és tudom, és magam is ismereket hasonló eseteket, nőben ők a ribancok.De én nem vagyok ilyen, s soha neem adtam okot rá hogy ezt kapjan.Életem során eddig minden himnemű lényben (kivétel a papok és a kutyák) csalódtam.S ez nem feltétlenül párkapcsoaltra vonatkozik!...
"nőben ők a ribancok.De én nem vagyok ilyen, s soha neem adtam okot rá hogy ezt kapjan" Minden drogos azt mondja, hogy nem függő, minden alkoholista, hogy bármikor le tudja tenni a piát és minden ribanc azt, hogy ő nem ribanc. Ezzel nem elitélni akarlak vagy ilyesmi, lehet tényleg nem vagy az, de a tagadás az életünk. Ha az lennél akkor se látnád be. Hidd el tudom
És lehet, hogy te azt érzed nem adtál rá okot vagy senkivel nem bántál rosszul, attól még nem biztos, hogy ez úgy is van. Ami neked természetes reakció, a másikban egy világot dönthet össze. És ebben a nők nagyon jók, nem csak a ribancok.
Hát van egy rosz hírem, még tucat ilyen kis köcsöggel fogsz találkozni életed során és lesz ennél még rosszabb is. Csalódtál a férfiakban? Nagy szám. Majd kezdj el akkor kiakadni, mikor mindenkiben, aki körülötted van csalódni fogsz. Nem kellemes.
Majd olyan 30 éves korodra megváltozik mindnen, mikor már nem a hormonszinted irányit, hanem a józan ész és tapasztalat. Addig jó eséllyel olyanokkal fogsz összejönni, akik beleillenek a szőke herceg kategóriába és elalész tőlük, de egyet biztos nem fogsz tölük megkapni: megbizhatóságot. Akkor már tök mindegy, hogy mennyire szivdöglesztő a pali vagy nem, meg fogod becsülni, hogy van valaki, aki melletted áll és nem fogod leszarni egy rózsaszin inges diszkóterminátor miatt.
Huh... Papus elég keményen odavágott szegény témaindítónak, de a legtöbb dologban egyet kell értsek vele. Na most, szerény véleményem szerint:
1. Ha igaz, amit a profiljában ír, akkor Betszy 15 éves. Ha vele egyidős fiúkról beszélünk, akkor érthető a felháborodása, mert abban a korban mi, fiúk (alulírott is úgy gondolkozott, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem) hajlamosak vagyunk az alsóbb testrészünkkel gondolkodni a fejünk helyett (tisztelet a ritka kivételnek!), dörömbölnek a hormonok és a megfelelési vágy stb. Sebaj, elmúlik.
2. A legtöbb fiú is és lány is meg akar felelni a korosztálya elvárásainak. A lányok belemennek az ilyen sántító kapcsolatokba, egyrészt mert bennük is mozgolódik a természet, másrészt meg azért, mert minden barátnőjük jár valakivel, és nem akarnak ők lenni a fap.nák, akik szinglik, és akiken röhög az osztály ezért. A fiúk meg rohannak és kihasználják az alkalmat, mert ott is megy a kipipálósdi és a dicsekvés teljes gőzzel. Kinek mire jó ez? Nem tudom. A szomorú az, hogy nem csak a kamaszok, hanem felnőtt emberektől is hallok néha olyan szövegeket, hogy megáll az eszem és kezdem megérteni a feministákat
) Akin az idő nem segít, annak nem tudom, mi a megoldás.
Talán nem én kellene erről itt "osszam az észt", mert az átlagnál ártatlanabb és tapasztalatlanabb vagyok, de tudod mi van? Egy ideje már nem bánom. És azt hiszem, hogy ha az embereknek lenne bátorságuk megvárni azt a valakit, akivel érdemes foglalkozni, addig pedig vállalnák, hogy nem alkalmazkodnak a sablonokhoz, akkor a kellemetlenségek és csalódások jókora részét el tudnák kerülni. Persze könnyen lehet, hogy én vagyok naív, ez esetben előre is köszönöm az ébresztőt, de addig megmaradok ennél a véleménynél
Jó éjszakát, szép álmokat!
talan azert nem kapnak a jo lanyok rendes pasit mert a rossz fiukhoz kozelitenek es bevesznek minden meset.kockahas lóvé jo szöveg ,pedig meg kellene tanulni hogyu a ferfi nem kirakataz ertekei foleg belul vannak es ha elso latasra tul sok latszik akkor belul nagy hianyossagok vannak,es lehet zokogni utana.....
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » Üzenet ! - HÍMRINGYÓ
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív
Új/Aktív