szombat máj. 19

Ha hozzá szeretnél szólni  a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.

Mennyire szamit a kulso?

Mennyire szamit a kulso?

Szerintetek tobb eseje van egy szep kulseju embernek az eletben vagy ugyanakkora esejjel indul egy kevesbe szep kulseju ember is?

zsuuzsa
Friss véleményező
useravatar
7 hozzászólás
Felhasználói infó a hozzászólásokban
Kérünk jelentkezz be, ha hozzá szeretnél szólni.

Re: Mennyire szamit a kulso?

Nem a kulso szamit hanem a kisugarzas!Termeszetesen elsore mindenki a kulsot nezi de ha valaki ures feju "akkor az esze semmi fogd meg jol" lep eletbe smile)!

kikrob
Nagyon fórum aktivista
useravatar
57 hozzászólás

Jo rendben, akkor szamitson a kisugarzas. Ha nincsen valakinek pozitiv kisugarzasa, akkor nem beszelek vele???

zsuuzsa
Friss véleményező
useravatar
7 hozzászólás

szia ZSU , szerintem ez ne legyen soha akadaj.en ugy gondolom minden ember rejteket magaban valami egyedit amitol o mas lesz(masnak erzi magat)es  biztos vagyok benne ,hogy ezt te is igy latod.:)ha mar temanal vagyunk miert csak csupan barat es nem tobb?? en is erre a kerdesre keresem a valaszt...hm es valamit nem jol csinalok, vagy nagyon az idealt keresem es azert megy ilyen nehezen.

jozsef82
Friss véleményező
useravatar
2 hozzászólás

Szerintem pontatlan valakit szepnek vagy csunyanak nevezni, hiszen mindket jelzo szemelyfuggo: nekem o szep, neked talan valaki mas, es pont o nem. A belso kisugarzas talan mar egy kicsit altalanosabb fogalom, de talan ez is attol fugg ki nezi/ ki latja. Teny, hogy egy magabafordult, halovany ember kevesbe kelti fel, mondjuk egy idegen szemlelo figyelmet, kivancsisagat, igy nem valoszinu, hogy beszelgetesbe elegyedik vele onszantabol.
A belso kisugarzas hianya, valamilyen belso problema, valsag kivetulese ami altalanossagban, azt hiszem, nem olyan vonzo senki szamara. A jo hir az, hogy ezen lehet valtoztatni smile

matromateo
Friss véleményező
useravatar
1 hozzászólás

Napjaink szüleménye, hogy aki visszafogotabb biza sok helyzetben másképp kezelődik.. Persze fontos a belső kisugársáz, a fellépés meg minden ami összefügg, de ha nincs vonzó megnyerő külsőd megette a fene mert alapból nem lesznek rád kiváncsiak, én nap mint nap tapasztalom az is megeshet velem van a baj, ki tudja.

red_rox
Friss véleményező
useravatar
6 hozzászólás

Fóruminfó

Fórum-statisztika:

témakör:
149
szavazás:
4
hozzászólás:
3649
az utóbbi 24 órában:
0
Felhasználó infó:

felhasználók: