Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » Milyért buknak a csajok föleg olyan...
Milyért buknak a csajok föleg olyan srácok után akinek(akiknek)autójuk
Milyért buknak a csajok föleg olyan srácok után akinek(akiknek)autójuk
van és legtöbbször nem számit ha a srác bunkó .Szerintem egy kapcsolatban nem minden a külsö lehet valaki csunya és arany szivü és valaki gyönyörü és olyan mint a boszorka.
2011-08-05 22:43:41
Re: Milyért buknak a csajok föleg olyan srácok után akinek(akiknek)autójuk
Szerintem inkább fiatalabb korcsoportnál van ez a "versengés". A pasi nem számít, ki tud olyan pasit találni akinek minél jobb kocsija van... Szerintemm egyfajta versengésről szól. A nagyobbak, felnőttebbeknél pedig szerintem már annyira nem játszik nagy szerepet az autó milyensége, vagy egyáltalán létezése. Amelyik csajt meg az érdekli hogy hány köbcenti, meg hány ló és mennyibe kerül meg hogy mindenhova vigye el arról meg köszönöm, megvan a véleményem....
Amúgy a nagy "miért"-re válaszolva: a nők (többsége) éretlenek, képtelenek az önállóságra, a felelősségvállalást meg csak az értelmezőszótárból ismerik és a könnyebb utat választják ahelyett, hogy megteremtenék a saját életüket, inkább elkurvulnak. Durva, de igy van. Keresnek egy olyan férfit, aki megfelelő egzisztenciával rendelkezik. stabil életet és anyagi biztonságot képes nekik megadni. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy minden nő a kőkazdag Bömbis pasikra hajt, de saját maguknál mindenképp tehetősebb férfit keresnek maguknak. Zárójelben: hány olyan pasit láttál már, aki nála tehetősebb nővel jött össze, vele él? Létezik, de ennek a forditottja a milliószorosa. Zárójel bezárva. Szóval a nő hozzámegy egy olyan pasihoz, aki biztonságot nyújt neki, jólétet, cserébe gyereket szül, hogy biztositsa a pozicióját a férfi mellett, meg lefekszik vele (ha azt vesszük, a pénzért), közbe lehet, hogy boldogtalan, tökre nem szereti a palit, de ezt bevállalja azért, hogy ne kelljen ténylegesen kiállnia a sarokra a pénzért.
Igazad van papus(részben).Tényleg vannak nők akik csak az anyagi jólétért mennek férjhez tehetősebb palihoz.Viszont a természet alapja hogy a hím az aki dominál,neki kell(kellene) biztosítani párja jólétét és biztonságát.Szerintem vannak nők akik csupán arra vágynak hogy gondoskodjanak róluk mert ez (lenne) a férfiak dolga.De ott a másik oldal is,a kisebbség,akinek vannak álmai,célja.A karrierista nő.Sok férfi,ha meghallja ezt kifejezést,megijed.Most akkor hogy van ez? ÁTLAGBAN Nem jó ha a nő biztonságra,stabil háttérre vágyik,hogy gondoskodjanak róla,mert akkor csak kihasználja a férjét/párját.De az sem jó ha karriert épít mert hát ne legyen egy nő magasabb pozícióban mint a párja mert az természet ellenes. Akkor mi kell a férfinak?
Te sem igazán mondasz mást, minthogy az igazi férfi(férj) egy jó vastag pénztárca. Akárhogy nézzük az, hogy a férfi akkor domináns, ha ő tartja el a családot...hülyeség. Lehet, hogy a pali nap, mint nap elmegy dolgozni, hazaviszi a sok pénzt, de egy oltári nagy papucs, aki összecsinálja magát, ha csúnyán néz rá az asszony. Akkor hol van itt a dominancia? Sehol. Egy szó, amiért a nők annyit harcolnak, de csak elméletben létezik és használják: emancipáció. Ugye egyenjogúság. A nőknek kellett a sok jog, de sok kötelezetséget és elvárást is maga után vont ez. Többek között azt is, hogy a nő semmiben nem különbözik a férfitól. Dolgozhat, részt vehet a közügyekben, böföghet sörivás után, kutyafüle. Most akkor azt nem értem, ha ennyit harcoltak a nők a jogaikért, akkor miért kenik a családfentartást, a pénzkeresést, stb a férfiak nyakába? Elméletileg ők is megtehetnék, nem? Sőt gyakorlatilag is. Akkor mi van? Te egyenjogu vagy velem, de azért a felelősség mégis az enyém? Nah erről beszéltem, amikor azt irtam, hogy a "a felelősségvállalást meg csak az értelmezőszótárból ismerik". Persze könnyű amögé bújni, hogy: oké, de én gyerekeket szülök, felnevelem őket, főzök és ez mennyire nehéz és fárasztó, ezért neked kell megkeresned a pénzt. Sajnos a családi alapmodell ez. Egy jól működő kapcsolatban, családban ezek a dolgok megoszlanak. Mindkét fél kiveszi a részét a teendőkből és a pénzkeresésből is.
Ennyire lehetetlen, hogy elmenjen egy nő dolgozni, karriert épitsen magának, egzisztenciát teremtsen magának, autót, lakást vegyen? Ha egy férfi megtudja tenni ezt, egy nőnek is meg kellene. Lehet, hogy túlságosan mesebeli, de ha egy nő részéről ez mind megvan és kapcsolatot létesit egy férfival akkor elég valószinű, hogy semmi hátsó szándék nincs e mögött, mivel biztos nem a pénzért van a pasival, akinek ugyanez vagy mégnagyobb háttere van. Az amit te mondasz egyenlő azzal, hogy igen a nők csak a pénz reményében vannak együtt a férfiakkal.
A dolog valahol ott vannak elrontva, hogy egymásra támaszkodnak az emberek, mivel önmagukban gyengék vagy hiányosságaik vannak és azért keresnek párt, hogy kegészitsék ezeket a hiányosságaikat. Ha összeragasztasz két fél embert akkor meglesz egy egész, lesz két kar, két láb, azzal a kölönbésggel, hogy két feje is lesz a frankeinsteini teremtménynek. Ugye lehet hogy a nő karriert akar épiteni és előre lép a saját lábával, de a másik láb, a férfié, meg lép egyet hátra, mert sérül az egója, ha az asszony többet fog keresni nála. Igy toporognak egy helyben és senkinek nem lesz jó. Amúgy jellemzőbb, hogy a nők nem fogadják el, hogy többet keressenek, mint a férfi, mert igy nem tudnak felnézni rá. Ez megint csak kurvaság. Már bocs a tárgárságért, de ha valaki csak a pénz miatt tud felnézni a másikra, akkor ott nincs minden rendben.
A normális az lenne, ha mindenki rendet tenne a saját fejében, életében és elérne olyan dolgokat, amiért tisztelni és fel lehet rá nézni. És ne mondja senki, hogy nincs olyan dolog a pénzen kivül, amiért tisztelhetnénk a másikat. Ebben az esetben ki nem szarná le, hogy ki keres többet és ki nem? Hát én biztos nem, mert boldog lennék a saját életemben, hogy elértem a céljaimat, sikeres vagyok abban, amit csinálok, ergó boldog ember vagyok. Boldog a mellettem élő nő is és a pénz másodlagos, mivel nem az irányitja az életemet. Csak sajnos az emberek életét nagyon is a pénz irányitja. És akkor valaki az ember, ha pénze van...amúgy meg lehet, hogy egy szar ember és a pénzen kivül csőd az élete.
Kövekeztetésként felteszem a kérdés neked kedves Mini: Te kit tisztelnél jobban, azt az embert, aki eltartja a családod, a gyerekeidet, de emberként nem tudsz rá felnézni, sőt lenézed vagy azt az embert, aki férfiként, emberként megállja a helyét és felnézel rá, de lehet, hogy nem veti fel a pénz és jódarabig képtelen lesz még a családtervezésre anyagilag?
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » Milyért buknak a csajok föleg olyan...
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív
Új/Aktív
Új/Lezárt
Új kiemelt
Lezárt/Aktív
Aktív/Kiemelt