szombat máj. 19

Ha hozzá szeretnél szólni  a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.

Ki udvarol kinek? Fiúk, lányok! Ki tette meg az első lépést?

Ki udvarol kinek? Fiúk, lányok! Ki tette meg az első lépést?

Sokak szerint fejetetejére állt a világ. Ma már nem a srácok azok akik udvarolni mennek és akik hódítanak hanem épp ellenkezőleg.
Újabban elég ha egy srác stílusos, jóképű és valamivel kitűnik társai közűl és már is megindul a versengés érte. Nem is csoda ha a srácoknak már nem jut idő az udvarlásra is, hiszen tartaniuk kell az iramot. Valahól egy-két évtizeddel ezelőtt ez még fordítva volt.
A lányok magukkal foglalkoztak, hogy szépek, esetleg kívánatosak legyenek és a fiúk voltak azok akik udvaróltak.
Vajon miért vett ez a folyamat ilyen hatalmas fordulatot és mi lesz ennek a következménye?

borzy
Friss véleményező
useravatar
4 hozzászólás
Felhasználói infó a hozzászólásokban
Kérünk jelentkezz be, ha hozzá szeretnél szólni.

Re: Ki udvarol kinek? Fiúk, lányok! Ki tette meg az első lépést?

Anno még a kiválasztott hölgy hátast dobott, ha szerelmes versünket ablaka alatt suttogtuk fülébe, ma ez már cikinek számit. Persze ma is fontos a jó szöveg, csak nem éppen hexameterekbe szedve. Ma már inkább a külső számit.
Öszintén hány lány ment eddig oda hozzád, hogy: Szia, meghivhatlak egy italra? Nah ugye. 1. Ez a pasi dolga, mondják ők, de ha valaki oda megy hozzájuk, akkor mi a leggyakoribb reakció? Már megint egy lúzer. Ha meg nem megy oda senki akkor meg az a baj. 2. A nőknek eleve nincs önbizalmuk az ilyesmihez vagy nem engedi az egójuk. 3. A nők alapból élvezik a szituációt, hogy valaki majd meg vesz értük és térdencsúszva mászik utánuk.

''A lányok magukkal foglalkoztak, hogy szépek, esetleg kívánatosak legyenek" manpság is csak ezzel foglalkoznak. Mással elég nehezen tudnák felhivni magukra a figyelmet. Elég ha beszédbe elegyedsz egy ''csinos'' lánnyal és rájösz, hogy a Segg és New Yorkban ki is merül a műveltsége. Sajnos olyan világot élünk, ahol mindenki úgy akar kinézni, mintha most mászott volna le egy Dolce and Gabbana reklámplakátról és magasról tesz rá mindenki, hogy ki is vagy valójában, a lényeg, hogy partyarc legyél, mert az a menő.

Aztán, hogy hogy udvarol egy ilyen modern cicafiú egy lánynak arra, kiváncsi lennék...

Papus
Fórum veterán
useravatar
383 hozzászólás

A világ szerintem is sokat fordult de még akadnak "régivágású" stílusok benne. Mondjuk a kapcsolatom nekem úgy indult hogy a leányzó szólított meg engem előbb, mivel én nem ismertem rá, akkor még nem gondoltuk hogy hova vezet az utunk de lassan világossá vált minden a végére. Mondjuk ebben sokat segített egy általam írt vers.
Nos én úgy gondolom hogy hiába is forgolódik a világ erre vagy arra még mindíg a fiúnak kell megtennie az első lépést ami néha marha nehéz (vagy lehet hogy csak nekem volt az bár ezt kétlem smile ) Nehéz eldönteni pontosan azt hogy hogyan is fussunk neki egy ismerkedésnek és milyen módszert alkalmazzunk, erre biztos recept nincs, de ha próbálkozunk egyszer csak befut valahol a tuti megoldás mivel ezt embere válogatja hogy kit mivel lehet "levenni a lábáról"

Nemesis
Fórum aktivista
useravatar
25 hozzászólás

hat  sajnos  ez  igy  van a  nok  futnak  a  pasik  utan  en  ugylatszik  omodi  vagyok   en  ha  utanam  is  szolnak  elforditom  a  fejem   rajuk  sem  nezek  itt  a  baj  a  nok  elvesztik  a  noieseguket  tisztelet  a  kivetel  nekem  inkabb  soha  nem  kene  pasi  nem  hogy  versengjek  erte  isten  mencs

katica
Friss véleményező
useravatar
4 hozzászólás

katica írta:

a  nok  elvesztik  a  noieseguket

Mitől lesz kevésbé nőies egy nő, ha finoman jelzi egy férfinak, hogy nem sértődne meg, ha 2-3 mondattal többet beszélgetnének?
Sokszor csak ennyiről van szó. Persze van, aki ennél többet is vállal a közeledésből, de szerény véleményem szerint nem elítélendő, azzal a feltétellel, hogy a fiú/férfi is tegyen lépéseket, esetleg fokozatosan vegye át a kezdeményezést, de legalább viszonozza, ne csak üljön a sült galambra várva.

tamas87
Friss véleményező
useravatar
8 hozzászólás

Fóruminfó

Fórum-statisztika:

témakör:
149
szavazás:
4
hozzászólás:
3649
az utóbbi 24 órában:
0
Felhasználó infó:

felhasználók: