Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » Érzelmi zsarolás
Érzelmi zsarolás
Re: Érzelmi zsarolás
Szerelem vak, ez a fő magyarázat. A "józanok" a barátok meg a "kívülállók" meglátják azokat a bizonyos dolgokat amiket a Szerelmes fél nem lát meg... és bár mindenki látja, mindenki mondja ő nem veszi tudomásul. Igen ez a Szerelem. Egy idő után sajnos fájdalmas módon fog rádöbbenni arra hogy csak áldozat volt... Nehéz az ilyen emberekre hatni, és "megvédeni" őket a csalódástól. Mindenki a saját bőrén tanul ami fájdalmas sokszor.
Re: Érzelmi zsarolás
részben én is voltam áldozat, és én még nem is voltam együtt a lánnyal csak én voltam belezúgva és nem nagyon láttam tőle. a barátaim mondták hogy mit kínzom magam, sokat találkoztam vele, elmentünk ide-oda, lelki kukája voltam, én szerettem vele lenni és látszólag ő is de nem láttam azokat a dolgokat amit mások láttak. és egyszercsak nagy vigyorogva bejelentette hogy összejött egy pasival... akkor állt össze a kép, akkor nyílt ki a szemem és akkor tanultam a fájdalmasabb módon hogy óvatosabbnak kell lenni.
másrészt a kedvesem is volt áldozat, őt is egy régebbi pasija zsarolta hogy elhagyja ha... stb... és a mai napig bánja hogy engedett a zsarolásnak.
Ezért útálom, és gyomrom felfordul az ilyen érzelmi zsarolók hallatán.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » Érzelmi zsarolás
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív
Új/Aktív