Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » Érdekes egymásratalálások
Érdekes egymásratalálások
Re: Érdekes egymásratalálások
Nos akkor kezdeném én a sort mivel az én kapcsolatom kezdete is elég érdekes volt.
Történt valamikor régen még mikor 10. osztályos voltam hogy elmentünk egy osztálykirándulásra pár napra ahova az egyik osztálytársnőm elhozta az 5.-es kishugát is. Akkoriban még hogy jött volna ki hogy a „nagy” 10.es leáll egy kis 5.essel? Őszintén akkor még nem is figyeltem fel rá. Majd telt múlt az idő olyannyira hogy 6 év telt el a kirándulástól. A lányról a kirándulás óta nem hallottam, nem láttam. Majd egy napon hazafele tartottam a munkahelyről, felszálltam a buszra ahol a hátam mögül valaki a nevemen szólított. Megfordultam egy gyönyörű szép hosszú fekete hajú leányzó állt előttem, ránéztem s mondtam hogy igen én vagyok az de én kéne ismerjem őt valahonnan?
Erre csak annyit válaszolt hogy talán még emlékszem arra a kicsi szőke „egérkére” abból a 6 évvel ezelőtti táborból?... Mondanom sem kell az állam majdnem a padlót súrolta a meglepődéstől
. Két utcányira lakik tőlem így együtt sétáltunk hazafelé és egy jót beszélgettünk, többek közt kiderült hogy nagy Guns n Roses rajongó én meg épp másfél hónappal azelőtt voltam GnR koncerten ahol készítettem pár képet, így a Yahoo ID cserélés kellemetlen szóbahozása sínre került hisz valahogyan el kellett küldeni azokat a képeket
Telt múlt az idő, naponta órákon át tartó Y!-s beszélgetésekkel, amikből kiderült hogy barátja van
. Kissé elszomorított a dolog de nem sokkal később az is kiderült, hogy elég boldogtalan kapcsolatban van, barátja szereti őt de ő nem tudta megszeretni eléggé de sajnálta otthagyni őt. Én „lelki szemetesévé” váltam, s úgy bizonyult hogy jó hallgatóság és tanácsadó vagyok. Míg a barátjával együtt volt jópárszor elvoltunk kettesben hógolyózni az utca végében, beszélgettünk, viccelődtünk egyszóval nagyon jól elvoltunk de semmi olyasmit nem tettünk ami „tisztességtelen” lett volna egy kapcsolatban levő személlyel szemben, tisztán „játszottunk”. Tudtam, láttam rajta, hogy jólérzi magát velem, szivesen van társaságomban. Így kicsit elbeszélgettem vele arról, hogy ha boldog szeretne lenni az életben akkor kicsit magát kell előtérbe helyezze és ne azt nézze hogy másnak jó legyen úgy hogy neki közben rossz. Elismerem volt egy kicsi hátsó szándék is a tanácsaimban, de elsősorban azt a gyönyörű szép lányt akit megismertem szerettem volna boldognak látni, és ezért tanácsoltam neki hogy gondolkozzon el néhány dolgon a kapcsolatáról. Úgy hozta a sors hogy elmaradt vizsgáim miatt Udvarhelyre kellett utazzak 2 hétre. Nehéz volt az a két hét nélküle, minden nap Y!-n beszéltünk és már ott látszott (nem mondtuk ki egyszer sem) de a vak is látta volna az írásokból hogy szikrázik köztünk a levegő. Egyik nap SMS-t kaptam tőle hogy szakított a barátjával. Akkor még muszály volt pár napot Udvarhelyen maradjak. Mondanom sem kell elég nehéz volt azt a pár napot kibírni, azalatt verset írtam neki, ajándékot vettem neki. Majd eljött a hazaérkezés napja és az esti találkozás. Miután megölelgettük egymást és sétáltunk egy fél órát leültünk egy padra ahol felolvastam neki a verset minek után elcsattant az első csók... Annak az estének immár fél éve. Azóta is boldogok vagyunk, és Szerelmesek. Jövőt tervezgetünk... néha nem is közeljövőt
Nos ez lenne a mi történetünk.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » Érdekes egymásratalálások
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív