Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » online szerelem? ilyen létezik?
online szerelem? ilyen létezik?
online szerelem? ilyen létezik?
Egy két hónapja egy éjszaka épp tettem - vettem, táncoltam s pihenésképp megnéztem az emailjeimet s mit látnak szemeim, az egyik ismert közösségi portálról kaptam egy üzenetet egy "ismeretlentől", aki azt írta, hogy lenne kedvem beszélgetni, ismerkedni vele. S még akkor éjjel megkezdődött a mi kis csevegésünk, ismerkedésünk. Nagyon spontán ment, nem volt benne az az első "ismerkedés" által érzékelt feszültség, semmi, mintha már nagyon is régóta ismernénk egymást. Átbeszélgettük az egész éjjelt, s ezután még több ilyen átcsevegett éjszakán voltunk túl. Jó, azért nappal is csicseregtünk egymással. Telefonon beszélgettünk, együtt fantáziálgattunk, ami huu nagyon jó volt,de nincs olyan téma amiról ne tudnánk nyíltan beszélni. De ekkor kezdtem rájönni, hogy én többet érzek, valahogy így , személyes találkozás nélkül(mivel kb 3ooo km választ el minket, Ő Londonban én pedig itt) is éreztem a zsigereimben, hogy nekem Ő kell mindenáron, hogy vonz valami Benne nagyon erősen. Hiányzott, nyugtalan voltam egész nap, s remegve vártam az etsét, hogy tudjunk beszélni. S mikor végre megjelent a virtuális birodalomban, akkor olyan jóleső érzésem támadt. Egyik nap pedig megéreztem, hogy történt Vele valami rossz, s este mikor beszéltünk, akkor a megérzésem bevált. De szó, ami szó, kitálaltam az egészről, ami bennem van. Nem lepődött meg, ez érdekes volt. Azt mondta, hogy Ő ne tud mondani semmit, mert fél, hogy így a találkozás hiányában nem valós ami Benne van, s nem akarja, hogy szenvedjek. Inkább nem mond se negatívumot se pozitivumot. De azóta még drágább, mint előtte. Vajon tényleg szerelem alakult ki bennem? Kialakulhat személyes találkozás nélkül?
Re: online szerelem? ilyen létezik?
Szia, megnyugtatlak, van ilyen. Velem is előfordult már
És mi találkoztunk és hosszú kapcsolat lett belőle
Pontosan igy éreztem én is , ahogy te ezt leirtad, kialakulhat szerelem találkozás nélkül.
És amikor találkoztok, ismerkedés nélkül is együtt vagytok, mintha évek óta lennétek együtt, és ez nagyon csodálatos érzés. Igaz, hogy nagyon sok km. van köztetek, szerintem azért nem akart ő mondani semmit, és valós érzés volt az is, hogy megérezted, hogy valami baj történt, én is igy voltam, pedig nem is ismertem akkor még személyesen
Furcsa, de csodálatos érzés szeretni valakit akit még nem is tudod h milyen életnagyságban de neked mégis annyira hiányzik s annyira várod h újra halljál róla. Azok a kapcsolatok amik igy indulnak, hosszú ideig megbirják a távkapcsolatot is:) Gond nélkül, nehezen de kibirják
Szoritok neked, hogy sikerüljön, bizz benne, ez a legfontosabb:)
Nagyon köszönöm a bíztatást, meg a megerősítést!!!!! ilyen csodás és tiszta érzelmeket még soha az életben nem éreztem egy hímnemű egyed iránt sem! Nagyon furcsának találom azt, hogy ennyire megérzek Vele kapcsolatosan dolgokat, hogy érzem mikor rossz kedvű vagy mikor örül valaminek. És nem akarom meggyőzni arról, hogy ne utazgasson, mert készül egy újabb utazásra, még messzebb , Norvégiába, mert tudom, hogy ez Neki örömet okoz, hogy Neki most erre van szüksége, s nekem az adott körülmények között az a legfontosabb, hogy Ő örüljön, boldog legyen, hamár ennyi a távolság köztünk s nem tudom én azzá tenni!
Igen, bízom benne, s nem is erőltetem, hogy adja ki magából a saját érzéseit ezzel kapcsolatosan, mivel tudom, hogy ezt nem lehet erőltetni, "kieszedni" a másikból. De azóta mondom még drágább, mint előtte, hogy tudja, én miként érzek.
Valobann letezik az online szerelem.En is megismertem egy fiut a neten keresztul,minden nap beszelgettunk minden felerol es oljan erzes volt mintha ezer eve ismernem ot,pedig meg nem is talalkoztunk szemelyesen egymassal.Egy jo par hetig csak beszelgettunk aztan megvolt az elso randi,nagyon jo volt vele vegre eloben is beszelgetni es szemtol szembe lenni vele. Most ez a srac a ferjem pedig rovid ideje ismerjuk egymast,1 eve es 9 honapja(4 honapja vagyunk hazasok)
Nagyon szeretjuk egymast,meg mindig nagy a szerelem es remelem nem is fog valtozni. Sok sikert neked es ne add fel,valahogy oldjatok meg a talalkozast,bar nagy a tavolsag de semmi sem lehetetlen!
Kedves rekuci85 gratulálok Nektek a házasságotokhoz!
Megoldottuk a találkozást, már többször is tudtunk személyesen beszélgetni, ugyanis júliusban hazaköltözött Magyarországra , Pestre s én meg minő véletlen pont ott kezdtem el a sulim
Érdekes , mert mi is vesztelenül tudunk olyan témákról is beszélgetni, mint házasság, gyerek, ami egyes pároknál csak hosszabb idő után jön elő
De remélem, hogy örök érvényű lesz, ami köztünk van, mert megéltünk már egy-két nehezebb időszakot: veszekedés stb.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » online szerelem? ilyen létezik?
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív
Új/Aktív