Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » elhagyott
elhagyott
elhagyott
Sziasztok 1 lanyrol van szo akit kicsit hogy is mondjam tonkre tett a volt baratja.. es ez miat nem bir mar hoszu kapcsolatba kezdeni de vegulis velem meg probalta jo volt minden majd azt mondta hogy ez igy nem jo mert nem tud bizni senkiben amiota a volt baratja atverte meg meg csalta meg ilyenek en hat probaltam magam melet marasztalni mondvan hogy nem vagyok a volt baratja nem is probal jobban meg ismerni de mind hiaba nem akarta aztan el mondta hogy visza megy kulfoldre dolgozni es nem tudnank talalkozni csak 1 heten kb 1 szer de meg az is okey csak o" fel a csalodastol neki nem kell senki meg ilyenek en hogy is mondjam oda vagyok a lanyert szeretem volna komolyabra venni a dolgokat de nem is probalja meg anyira fel az egesztol ezert osztom ezt meg veletek mert szeretnek tanacsokat kerni mit is tehetnek hogy visza szerezem hogy bizonyitsak neki mit tegyek mert nagyon tehetetlen vagyok es tesek itt van mar 1 hete nem is tudtam beszelni vele mert nem reagal semmire meg meg akar velem minden kapcsolatot szakitani mert azt mondja hogy neki rosz igy ha velem kapcsolatban van mert o" is erez valamit irantam csak nagyon fel a csalodastol valahogy ki taposnam a volt baratja belet is de hat atol nem lesz jobb csak nah en jobban ereznem magam talan 1 kis ideig
) de hat aztan megint itt van ez hogy nagyon hianyzik es csak igy el dobni nem akarok megint egy kapcsolatot ami tudom hogy jo lenne ha nem felne a lany elkezdeni tenyleg normalisan..
szoval vlm tanacsokal lasatok el kerlek koszi anak aki elolvasta es bocs csak mar volt 1 lany akit szeretem es elengedtem magamtol meg 1et nem szeretnek am 20 vagyok es sok kapcsolaton tul vagyok nem is tudom menyin oszinten csak azt tudom hogy nem volt meg hoszu kapcsolatom es ezert szeretnek mar egyet lehetet volna de akkor meg a lany csalt meg :-j na mind1
szoval rengeteg baratnom volt mar de nem talalom az igazit most meg mikor meg van akkor minden kozbe jon pl. ez hogy a csalodastol fel pedig nem csalodna csak nem tok bizonyitani nem tom hogy tegyem szal kerlek segitsetek.. koszi.
Re: elhagyott
Hmmm....hogy mit is tehetsz? Hat...egyelore adj neki idot. Ne eroltesd, ne gyozkodd folyton, hogy te igenis mas vagy, hogy te nemvagy az exe, hogy benned nem fog csalodni blaaablaaa... mert akit ugy Isten igazabol atvertek....tapasztalatbol mondom, hogy pont ezektol a mondatoktol kezd el megjobban elbizonytalanodni. Tudom furna hangzik, hisz te csak az igazat mondod neki amikor ezeket allitod, de valoszinuleg pont ugyanezeket a dolgokat hallotta a volt baratjatol is. Ezert is van az, hogy nem tud megbizni ujra a szavakban. Most magadban valoszinuleg azt gondolod , "hogy de hat meg eselyt sem ad hogy bizonyitsak!!" Es mint majdnem mindenre, erre is megvan a magyarazat. Latja rajtad, hogy ketsegbeesetten probalkozol es TULSAGOSAN ketsegbeesett vagy:-s. A folyamatos szekalassal csak azt ered el, hogy tenyleg minden kapcsolatot megszakit veled a vegen:( Ne eroltesd!! Hagyd "szuszogni".
Legyel a baratja, mondj el neki minel tobbet magadrol ANELKUL, hogy az iranta erzett erzeseidet elmondanad. Egyszeruen ne mond neki folyton folyvast hogy, mennyire szereted stb. Csak beszelgessetek minden felerol es ugy hebe hoba NAGYON ritkan emlekeztesd, hogy neked nagyon sokat jelent a szemelye:)
Namarmost ez valoszinuleg sok idobe fog telni,( bar kitudja) de egy ido utan anelkul, hogy eszrevenne elkezd megbizni benned:) es akkor majd meglatod onnan hogyan tovabb:) Az egeszben a titok az, hogy legyel turelmes vele.
Nagyon nehez ujra megbizni barkiben is , miutan egyszer valaki akiben biztal es hittel neki amikor azt allitotta hogy nagyon fontos vagy neki, elerte, hogy senkinek erezd magad
Olyankor az onbecsulesed a minimalisara csokken, bizonytalanna valsz, es mindenben, de tenyleg...abszolut mindenben ketelkedni kezdessz:( Feltekeny leszel es olyannyira bizonytalan , hogy vajon most megint hazudik neked a parod vagy igazat mond, hogy minden egyes alkalommal mikor o elmegy valahova te azon evodsz hogy vajon hol van es kivel:( Felsz, nem attol hogy megcsalnak, hanem attol hogy ujra nem leszel eleg jo valakinek
Es hidd el nekem....ezen kuuuurvara nehez tullepni:(
Ugyhogy, en csak annyit javasolnak hogy legyel turelmes vele. Nezd el neki a bizonytalansagat, ertsd meg amikor azt mondja, hogy nem mer megbizni es adj neki elegendo idot, hogy onmagatol rajojjon, hogy te megsem a volt parja vagy. Meglatod , nehez de ha tenyleg szereted es tartassz hozza , a vegen megeri
Az eletben minden amiert tenyleg erdemes...nagyon meg kell szenvedni:)
Igen elhiszem meg kene probaljak baratkozni is de hat mar nem igazan vesz figyelembe szoval o" akarja hogy minden kapcsolatot meg szakitson velem mert rosz ugy neki ha beszelunk.. erre mar nem tudom mit mondjak
ez a tanacstalansag meg az a bajom hogy egy ido" utan mar fel adom magamban is a dolgokat pedig meg napok hetek honapok sot evek mulva is gondolok ra` talan es meg is feladom es aztan sokszor mondom magamban hogy hulye voltam hogy feladtam jartam mar igy szal tudom de akkor is nagyon nehez ez a helyzet bar tudnek vele beszelni tenyleg az is sokat szamitana ha meg ismerne mint barat vagy vlm joba lenenk es aztan elkezd jobban bizni bennem jo lenne
koszi a tanacsokat amugy tenyleg jo minden csak valahogy kapcsolatba kell lepjek vele 
Úgy látom ez a "tönkre tett a volt barátom és most nem tudok megbizni senkiben" valami standard szöveg lett...
Ha azt mondja, ne keresd, akkor ne keresd. Ha tényleg érez valamit, akkor őgyis fog jelentkezni, ha meg nem fog, akkor tiszta sor, hogy csak le akart rázni. A kulcsszó: várakozás. Jaja, szar meg minden, meg odáig vagy érte, de ez egy jó próba, neki is meg neked is. Főleg neked. Ha pár hónapon belül nem felejted el akkor tényleg komoly, ha mégis akkor visszatekintve a fejed fogod verni a falba, hogy mekkora idióta voltál és mit le rinyáltál, mint hagynemondjammi. Ha jelentkezik akkor meg ne lődd el az esélyed, ne mássz rá, ne is mutasd, hogy szereted. Ha látja, hogy odáig vagy érte, majd bedobja a "legyünk barátok" szöveget, de a mindig az kell, amit nem kaphatunk meg alapján...nem is folytatom. Te most nagyon jó akarsz lenni, s nagyon helyre akarsz hozni mindent, de ne tedd. A dolgok megoldódnak maguktól...
ÉS NE LÉPJ VELE KAPCSOLATBA!!! Hanyagold mig nem jelentkezik Ő! Tudom, hog nagy a kisértés, de NE! Az a legrosszabb, amit csinálhatsz..
Sracok kosz a valaszt tenyleg en mindent probaltam jol csinalni de a lany ahogy szakitotunk 3 napra ra` mar masal volt ennyit a szerelem erzesek meg ilyesmirol :-j talan en voltam a hibas mert a lany tul komolyan akarta de en nem
) hat ez mar pasz 20 evesen nem szeretnek azert senkivel egyut elni mar bocs ha ez gaz de akkor is meg elotem az elet es valoszinu ez volt a gond hogy itt a nagy varos az elet ott meg ahol o" lakik kis varos putri :-j kb. mar bocs a kifejezesert csak nah el keserito" hogy 3 nap alat tultete magat rajtam
) mondjuk igy jarok aki kell annak nem sokaig kellek akinek en kellek az meg nekem nem kell :-j es az alkalmi party kapcsolat meg mar szanalmas unalmas.. etc. de ez az elet rendje tenyleg koszi es tovabbi jo beszelgeteseket varok 
es komoly lany nuku olyan nincs
)
Persze, hogy minden igaz volt, amit mondott...amikor visszakérdezed meg már nem is emlékszik rá(dehogynem), hogy ilyesmiről szó volt egyáltalán. A nőknek eszméletlen rosz az emlékező tehetségük, ha ilyesmiről van szó. De ne félj, azt soha az életbe nem felejtik el, ha egy rosz szót is mondasz nekik vagy megbántod őket...Fiatal vagy még. Élvezd ki az életet. Ne ragadj le annál, aki nem érdemel meg.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » elhagyott
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív
Új/Aktív