szombat máj. 19

Ha hozzá szeretnél szólni  a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.

Fiú-lány barátság.... létezik ilyen?

Fiú-lány barátság.... létezik ilyen?

Kiváncsi vagyok a véleményetekre: ti hisztek benne vagy marhaság?

Nórika
Friss véleményező
useravatar
3 hozzászólás
Felhasználói infó a hozzászólásokban
Kérünk jelentkezz be, ha hozzá szeretnél szólni.

Re: Fiú-lány barátság.... létezik ilyen?

Szia! Letezni letezik bar mint no eszt jobban kene tudd mert ti szokatatok mondani h "legyunk csak baratok". Bar sok emeber ugy gondolkodik h a kiszemelt nonek leszek a baratja es utana a pasija es azert van az h a baratsag elszakad mert vegulis nem eszt akarlya h a baratod legyen.
A baratsagnak sok modja va h h alakul ki ferfi es no kozott. Mindegyik helyezet mas, a kerdes az h te mire gondolsz?

slaci
Friss véleményező
useravatar
6 hozzászólás

Igen létezik,és nem csupán hiszek benne hanem tapasztalom nem egy és nem két oldalról is!

Mini
Nagyon fórum aktivista
useravatar
50 hozzászólás

Nincs....van....lehet.Inteligensnek es eretnek kell lenni,h felfogd,h az ellenkezo nemu leny nem akar toled semmit.A baratsag neha tobbet er mintha 1 rossz kapcsolatod lenne de hangsulyozom ezt fel kell fogni esszel!

kikrob
Nagyon fórum aktivista
useravatar
57 hozzászólás

Szijjasztok..szerintem pedig nem letezik igzi oszinte szivbol jovo baratsag fiu es lany kozott...az egyik fel mindig tobbet erez a masik irant mit baratsagot..szerintem...

kicsitucsok
Friss véleményező
useravatar
1 hozzászólás

ja ja igy van.

barnycy
Friss véleményező
useravatar
4 hozzászólás

A számomra létezik, nekem több lány igaz barátom(nőm) is van ha szabad így fogalmaznom, évek óta remekűl kijövünk, és ezt az egyik többet érez részt, már letisztáztuk nem egyszer.

krisztian.huli
Friss véleményező
useravatar
1 hozzászólás

Nos, krisztian. huli!
Leleplezted magad. ''...letisztáztuk nem egyszer'' éppen arra utal, hogy az egyik többet érez a másiknál. Másképpen nem került volna szóba olyan sokszor. Az, hogy nem egyszer, már bőven elég erre a következtetésre. Ha először megértette, felfogta volna az adott személy,akkor ezt nem kellett  volna többször felhozni, témaként, vagy akár említésként sem. Amúgy, ez nézőpont kérdése. Egyesek szerint létezik, mások szerint nem. Isten nem azért teremtett különböző nemű embereket, hogy barátkozzanak........másrészről meg, barátság, csupán barátság nem létezik. Tűnhet irrelevánsnak ez egyes embereknek, de ha jobban bele gondoltok, úgyis erre a következtetésre juttok.

The Profiler
Fórum aktivista
useravatar
28 hozzászólás

Szerintem létezik, bár ez nagyon pasi függősmile) Csajoknak könnyebb elválasztani a két dolgot, azért a mi fejünkben mindig megfordul a sex gondolata, még akkor is ha végül legyőzzük ezt az ösztönt:))

Amúgy a legesélyesebb ilyen barátság a gyerekkori, az olyan amit még 8-12 évesen kötsz az ellenkező nemmel, olyankor már kialakul benned az, hogy Ő tabu:) Nekem is volt egy gyermek kori barátnőm és sose tudtam volna elképzelni vele a sexet.

Szalay
Friss véleményező
useravatar
3 hozzászólás

Szerintem a szoros, 100%-ig őszinte fiú-lány barátság nagyon ritka, mert ahogy már előttem is említették, az egyik fél előbb-utóbb úgyis érez majd valamit... én inkább a haverságban hiszek fiú-lány között. smile

Behemoth
Fórum aktivista
useravatar
22 hozzászólás

Fóruminfó

Fórum-statisztika:

témakör:
149
szavazás:
4
hozzászólás:
3649
az utóbbi 24 órában:
0
Felhasználó infó:

felhasználók: