szombat máj. 19

Ha hozzá szeretnél szólni  a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.

Miert van az hogy minden csak csak "barát" akar lenni?

Miert van az hogy minden csak csak "barát" akar lenni?

KB 3 honap alat mar 5 csajjal probalkoztam, es mindegyik azzal jott nekem hogy maradjunk inkabb csak jo baratok... Igaz mindegyikkel joban voltam es vagyok is de miert nem lehet ezt kicsit fennebb emelni??? Valamit rosszul csinalok? Mi lehet az? Vmi tanacs esetleg?

Szili14
Friss véleményező
useravatar
2 hozzászólás
Felhasználói infó a hozzászólásokban
Kérünk jelentkezz be, ha hozzá szeretnél szólni.

Re: Miert van az hogy minden csak csak "barát" akar lenni?

Nem tudom konkrétan ki hogyan van vele,de én nem tudok olyan sráccal többet elképzelni aki először csak hozzám is baráti szándékkal közelít.Ha csak szimplán megértő és kedves vagy az nem biztos hogy azt mondja a lánynak hogy/szeretnélek meghódítani/.Szerintem a legfontosabb az első hozzá állás,nem azt mondom hogy egyből nyomulni kell,de nehéz egy barátságból akár kalandot akár kapcsolatot kezdeni mert ha nem jön össze akkor már nem lesz ugyan az a barátság sem.Nem feltétlenül rossz ha barátkozni akarnak,sokszor többet ér egy jó barátság mint egy esetleg rossz kapcsolat.

Mini
Nagyon fórum aktivista
useravatar
50 hozzászólás

Igen csak a problema hogy en nem vagyok olyan hogy na most odamegyek es mar neki is fogtam a hoditasnak... Kisse megismerem es csak ugy. Ebbol meg altalaban baratsag lesz sad Sajnos

Szili14
Friss véleményező
useravatar
2 hozzászólás

A hódítással nem arra értettem hogy az előre betanult szöveget meg kérdéseket mondod el(ahogy általában mindenki csinálja,nem tudom hogy te igen-e),hanem mosolyogsz a kiszemeltnek közeledsz hozzá.Mit értesz az alatt hogy kissé megismerem?ez mennyi idő?...mert aki későn cselekszik az marad hoppon.Ha nem kockáztatsz nem veszítesz de nem is nyerhetsz.

Mini
Nagyon fórum aktivista
useravatar
50 hozzászólás

Harom honap  5 csaj az nagyon keves, eszt le kene csokenteni kb 2 hetre, a noknel a nagy szamok torvenye mukodik, es szolits le minel tobb lanyt. A lenyeg h ne legy raszorulva senkire, es ne ugy meny oda h fel akarod szedni hanem csak meg akarod ismerni, es ha vannak noi barataid hasznald ki h magyarazzak el neked a ferfi noi kapcsolatot.

slaci
Friss véleményező
useravatar
6 hozzászólás

Fóruminfó

Fórum-statisztika:

témakör:
149
szavazás:
4
hozzászólás:
3649
az utóbbi 24 órában:
0
Felhasználó infó:

felhasználók: