Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » Telefon függőség?
Telefon függőség?
Re: Telefon függőség?
talán nem a leghelyesebb, de igaz: telefonfüggő vagyok. órákat képes vagyok dumálni rajta, a külsött, illetve kapott smsek száma közelíti a végtelent, ha meg az internet is működik, akkor naponta 2-3szor simán kimerül az aksija. Igazából ez azért is van, mert nagyon sok jó barátommal csak ez úton, illetve interneten tudok naponta érintkezni. Na meg mi egyébbel lehet agyonütni egy haláli unalmas földi- vagy vallásórát?
szegyen de bevallom: en is telefonfuggo vagyok :">
)
aldom az orange youngot amiert letrehozta a 3000perc+ korlatlan sms+ 90 nemzetkozi perc + 90 nemzetkozi sms+ korlatlan internet hasznalat-os opciot (heart)
) en is tucatszam irom az smseket es olyan eset nagyon ritkan van hogy ne legyen telefon nallam
)
rossz ez a telefonfuggoseg...de en nem akarok valtoztatni rajta:)) :-"
Félév alatt kétszer hagytam el a telefonom , az elso alkalommal stopólas alkalmával az autóba maradt startból lekeltet mondjak róla. Kivoltam borulva, nem tudtam hány óra , nem tudtam hívni ,nem tudtam írni, zenét hallgatni útközben,nem tudtam nettezni. Olyan volt mintha megszűnt volna a külvilággal a kapcsolat,hiányzott a táskámból, hiányzott a csengése ,mar képzelődtem ,hogy szol a telefonom. , akkor jöttem rá, telefon függő vagyok de nagyon ,az is hozza no az emberhez. Másodszorra egy buli alkalmával sikerült megint elhagynom, hogy megkíméljem magam a kiborulastol hamar gyorsan vettem egy másikat, hogy tudjak kommunikálni. Most mar a nyakamba hordom és nyugodt lélekkel órákig lógok rajta.
Szerencsémre zenehallgatás nem nagy gond, mivel sem az, sem az internet nem megy a telefonomon, a drágám csak amolyan hat éves őslelet, ami nagyon nem akar működni. Nem tartom magam függőnek, bár mindig nálam van, gyakran felejtem a kabátomban és gyakran nem lehet utolérni rajta, de szeretem, ha van, ami felébresszen reggel, amin meg tudom nézni, épp mennyi az idő és amin elérem az embereket, ha náluk is ott van a saját telefonjuk.
Egyszer hagytam el, akkor is az volt a legnagyobb gondom, hogy reggel hogy kelek fel, mert aki akar, valamilyen uton-módon elér valamikor. Szerencsémre megtalálta valaki így viszakaptam, így gondjaim elillantak.
én reflexből nézem meg óránként, hogy van-e hívás, sms, miegymás, nemhogy 3 hétig meglegyek anélkül
habár sztem az első hét után nem volna gond. 2 évvel ezelőtt nyáron 2 hónapot töltöttem Kanadában, ahova nem volt értelme elvinni a telefont, s egy idő után egész jó volt nélküle is 
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » Telefon függőség?
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív
Új/Aktív