Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » Miert nem akar a ferfi szeretkezni???
Miert nem akar a ferfi szeretkezni???
Miert nem akar a ferfi szeretkezni???
En sem hittem volna, hogy ez is megtortenhet... Mar nem vagyunk egeszen friss kapcsolat, (na jo csak par honap), de arra kell rajonnom, hogy a pasim nem akar szeretkezni velem. Nah, nem ertem miert, mert azt nem mondhatni, hogy fiatal mar, mar nem tizeneves, vagy hogy nincs kello tapasztalata, vagy barmi mas kifogas -. Hol a gond? Nem vagyok nimfomanias, de valahol termeszetes, hogy kivanod, nem de? Mar probalt finoman celozni ra, es kozeledni, de mintha nem is ertene mirol van szo. Pedig tudom,hogy tetszek neki.
Re: Miert nem akar a ferfi szeretkezni???
A bor nem igazán segít, az csak ellazít. Meg kell kívántatnod magad vele. Óvatosan, de mégis határozottan közeledj hozzá. Ne vidd túlzásba, de ha látod, hogy ő is szeretné, akkor folytasd. Lehet, hogy csupán azért látod úgy, hogy ő nem akar veled….mert nem tudja biztosra,hogy te is szeretnéd, nem akar megsérteni, lehet csak egy jelre vár, hogy megbizonyosodjon, ezzel nem sértene meg téged. Ezt a jelet viszont neked kell megadnod….sok sikert!
Bocs Almamag, arra nem gondoltal,h olyan gondjai vannak amit veled nem tud ( vagy nem akar) megbeszelni es mig ezzek a gondok nem oldodnak meg addig emeszti magat. Ezzek lehetnek munkaval kapcsolatos ( nagy rajta a nyomas ), lelki eredetu stb tipusu gondok.
Miert hiszik azt a nok,h a ferfiaknak nem lehetnek lelki problemaik amik kihathatnak a szexualis eletukre?
Ez is lehet az egyik forrasa a problemaitoknak.
Remelem elgondolkoztattalak 
Mit gondolsz, szeret téged? ha nem akar veled gyakran szerelmeskedni, akkor valami nagyon nincs rendben...lehet munkahelyi gondra fogni, meg lelkire...de ezekről, ha a barátnője vagy, szerintem tudnál. Figyeld meg egy kicsit jobban, hogy nem akar-e lerázni?
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Csajozás - Pasizás
- » Miert nem akar a ferfi szeretkezni???
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív
Új/Aktív
Új/Lezárt
Új kiemelt
Lezárt/Aktív
Aktív/Kiemelt