Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Kocsma, buli és barátok
- » Milyen volt a Tusványos 2010?
Milyen volt a Tusványos 2010?
Milyen volt a Tusványos 2010?
Hogy tetszett az idei Tusványos? Milyenek voltak a koncertek és a bulik? Mi az ami nagyon jó volt és mi az ami nem tetszett? Mi az amit esetleg te másképp csináltál volna? Mi lenne jó a következő Tusványosra?
Oszd meg a tusványosi élményeidet itt a fórumon!
Re: Milyen volt a Tusványos 2010?
jaj kifelejtettem mindeggyik buli nagyonjó volt
igaz hogy a csűr azegy kicsit fura stílusba ment de azis tetszett
ami a koncerteket illeti a hooligans volt a legjobb attól eltekintve hogy nem szeretem őket.
a rockszerűség jóbb hangulatot teremtett szerintem 
Nézzük csak: én imádtam a Magashegyit meg a PASO-t. Továbbá a hulibuli is jó volt. A csűrben a bulikkal az volt a baj, hogy nagyrszét club számok mentek és azért szerintem a rosszból is megárt a sok s a jóból dettó. Szóval én nem vagyok valami club zene párti. Tavaly bevallom 2napot voltma, de jobban éreztem magam. Nem hinném, hogy a társasággal volt baj akikkel voltam, hanem inkább, nem jöttek be a mostani koncertek. A Bikini szánalmasan lassú és ismeretlen számokat játszott, Hooligansen nem voltam. :-?? A Szempöl is egész jó volt. Na talán ennyi. [Megj: hát, hogy a kürtős és a lángos milyen drága lett hirtelen! Tán a válságtól?]
Én lemaradtam az első két napról és csak csütörtök délután értem fel és hát mit mondjak....a Hooligans koncert számomra lehengerlő volt. Nagyon jól éreztem magam és nem csak én, hanem azok is akikkel voltak.
A többi koncert már annyira nem jött be, kivétel a PASO koncert, ami szintén hatalmas buli volt.
Rúzsa Magdi playbackről zenélt
) megesik az ilyen, még a legjobb családokban is
)
A Demjén koncert nekem talán azért nem tetszett annyire, mert a sorstársak bemenekültek a csűrbe az eső elől.
Az éjszakai bulik közül főleg a MISZSZ sátrsa partyk feküdtek...a csűrbe fura stílus uralkodott....
Összességébe: jövőre is Hooliganst
)
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Kocsma, buli és barátok
- » Milyen volt a Tusványos 2010?
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív
Új/Aktív
Új/Lezárt
Új kiemelt
Lezárt/Aktív
Aktív/Kiemelt
Kiemelt/Lezárt
Kiemelt/Aktív/Lezárt

bar par buli eleg gyenge volt. attol eltekintve jo volt.