Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Kocsma, buli és barátok
- » Te mit szoktál inni? :D Oszd meg a...
Te mit szoktál inni? :D Oszd meg a te kedvenc recepted itt!
Te mit szoktál inni? :D Oszd meg a te kedvenc recepted itt!
Sok ember van úgy, hogy meg van az előre megszabott mennyiség és milyenség is ami az italozást illeti egy egy buli alkalmával.
Személyszerint 2x féldeci Vodka és 2 sőr és ettől ritkán térek el mert tudom, hogy ez így okés de több talán nem sok jót hozna ki belőlem.
Viszont sok barátom iszik amit kap, míg ki nem dől. Mindig mást és mást.
Te hogyan szoktál bulizni? Nálad mi a sorrend?
Oszd meg a jól bevált módszereid azokkal akik nem tudják hol a határ 
Re: Te mit szoktál inni? :D Oszd meg a te kedvenc recepted itt!
Nálam helyzettől, alkalomtól, társaságtól függ hogy mennyit? és mit?. Kinti eseményekkor ilyen nyári melegben tisztán csak sört de abból eleget, van hogy elmegy olyan déltől estig 10-12 dobozzal is úgy hogy csak nagyon enyhe stabilitási problémák jelentkeznek
de a hangulatom, kedvem tökéletesen megfelelő úgy számomra mint a körülöttem levőkre nézve.
)
Esti ivászatok bárokban haverokkal stb... 3-4 sör, és esetleg 1-2 rövid (ha megszalad a szekér akkor Jager, vagy Transilvanikum). Ha meg nincs sör akkor Transilvanikumból megy elég sok belém különösebb jelei nélkül 
Italt nem gyakran fogyasztok,viszont különleges bulik alkalmával (szülinap,szilveszter) megiszok egy pohár pezsgőt vagy bort.Az alkohollal semmi bajom csak szerintem egy nőnek nem túl illendő részegnek lennie.
Szerintem a pia annak valo aki megissza es aki szereti,manapsag nok tobbet isznak alkoholt,mint fefiak,foleg itt kulfoldon olyan barba nem tudsz bemenni ahol not ne latnal alkoholt fogyasztani es szerintem ebbe nincs semmi rossz hogyha egy no is iszik normalisan,na jo azert tulzasba sem kell vinni.En minden hetvegen jarok buliba pentek ,szombat,vasarnap es minden hetvegen fogyasztok alkoholt.En jupiler vagy pohras sort szoktam inni altalaban,de minden fele piat szeretek amugy.Az oszintetet megvalva nem tudnam elkepzelni az eletemet pia nelkul,hisz szeretem:)Van amikor hetkoznap is szoktunk pialgatni a noveremmel munka utan.En min.ket nagy pohar sort kell megigyak,hogy jol erezzem magam es azutan jon a tobbi pohar is..........:)Altalaban a hetvegi bulikon min7-8 sort fogyasztok van olyan amikor tobbet is ,de akkor mar baj van:)
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Kocsma, buli és barátok
- » Te mit szoktál inni? :D Oszd meg a...
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív
Új/Aktív
Új/Lezárt
Új kiemelt
Lezárt/Aktív
Aktív/Kiemelt