Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Kocsma, buli és barátok
- » Zene a bulin.
Zene a bulin.
Zene a bulin.
Helo!
Nalunk Csikban ugy mukodik a buli, hogy van egy par szam amit mindig lenyomnak es szinte semmi uj sincs. Emiatt az emberek unalmasnak talaljak az itteni bulikat. Szerintem nem lenne nagy dolog vetenni egy szavazast ahol az Mi valaszthatjuk ki hogy mik legyenek az uj zenek. Nagyot lenditene a nepszerusegen szerintem:D
.
Mit gondoltok errol?
Re: Zene a bulin.
Ez más városban is előfordult. Jó néhány évvel ezelőtt is.
Ezen csak úgy tudsz segíteni, hogy veszel egy mély levegőt és szervezel egy jó bulit aztán még egyet,aztán keresel egy helyet és ha megy, folytatod.
Tudnod kell azonban, hogy rengeteg balhéval jár a buliszervezés. Sokkal nehezebb, mint gondolnád.
Ha komoly a szándékod, szívesen segítek. Benne voltam néhány rendezvény megvalósításában...
Hmm......a legtöbb clubokban az a gond, hogy a dj mindig azokat a zenéket rakja be, amelyeket nagyrészt ő szeret.....tehát nem igazán a többieknek zenél, hanem önmagának. Én voltam dj, s készítettem pár mixet is, s láttam, hogy a dj társak hogyan viselkednek....sajnos nehéz megtalálni az összhangot.
trinity_boy én értem hogy nem a te szemszögedből
De mit ajánlanál te?
Én ajánlanák..például több jool ismert magyar számot mivel személy szerint jobban tudok úgy bulizni hogy éneklem is a dalokat
Na jo mondjuk ez nem csak a magyar számokra vonatkozik...tény és való..hogy nem tud senki sem olyan bulit kreálni ,, ahol mindenkinek tetszik a zene.. úgy gondolom hogy a DJ v bárki..is teszi a zenéét, azt kell megfigyelje a bulizos társaságon..hogy mit kedvel jobban, és olyan típusú/stílusú számokat rakjon többet.. Előnyös (szerintem) olyan sorrendbe rakni a különböző stílusú zenéket hogy egymás után ne ugyanolyan legyen
Ha jol tom, talan volt olyan, h szavzhatott a kedves bulizos, h mit szeretne hallani a buliban, a huli fenykoraban... de ez nem biztos.
A valtozatossaggal egyetertek, de ha van lehetoseg, jobb tobb klubbot is felkeresni, mert vannak, amelyek bizonyos stilusra hangolodtak, es csak azt nyomjak, es esetleg egy ilyen helyen megtalalhatod, amit keresel.
Én csak azokat a helyeket szeretem, ahol a zene megfelel az ízlésemnek, többé- kevésbé, mert teljesen soha. Pl. sosem mennek Kolozsváron az Obsziba, többek között mert drága és a zenéjéről sem hallottam semmi jót, viszont szívesen megyek egy- egy este a Flyingba, mert ott elég jó a DJ.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Kocsma, buli és barátok
- » Zene a bulin.
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív
Új/Aktív