Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Kocsma, buli és barátok
- » Miert is igazbarat az igazi barat?
Miert is igazbarat az igazi barat?
Miert is igazbarat az igazi barat?
Sziasztok! Nagyon kivancsi vagyok hogy ti mitol vagy miert szamitjatok igazbaratnak/baratnonek oket?
Kik szamitanak "alcaigazbaratnak"? Nekem van mindkettobol, hiszen volt egy nagyon jo baratom akiert barmit megtettem volna,mindig segitettem rajta, enmeg csak egyszer igenyeltem volna segitseget evek ota es o nemsegitett,4 honapja tortent a konfliktus azota nem koszonok neki mert nagyot csalodtam
De vannak barataim akik segitettek mikor nagyon nagy szarban voltam es tudom h barmikor szamithatunk egymasra es ez klassz dolog es szerencsesneke erzem magam hogy vannak ilyen barataim 
Re: Miert is igazbarat az igazi barat?
az igazi barat az egy a szazbol. en bajba vagyok es valaki akivel 4 eve nem besz mert nem jutottam, ido, problemak stb, felajanlotta a segitseget. Az az igazi barat. a haverok akikkel sorozol azok eltunnek munkahelyet kernek , elarulnak hatbaszurnak
Aki marad a vihar utan ahol van bizalom nincs arulas. ez nem azt jelenti h mindenki nem er semmit, csak ki kell valasztani a baratok kozul a haverokat. Marad az arulo vadallat is mert maskepp egyedul maradsz a vilagon, de kell tudjad hogy ki jon a bulldozerrel hogy kihuzzon a xarbol es kivel lehet csak dumcsizni.
Ha valaki kib.szott veled egy iodeig ne besz vele, de meglehet hogy egy i;lyen csunya dolog utan elgjobb baratod lessz , bvelem tobbszor megtortent ugyhohy ne irjal le vlakit csak egy konfliktus utan.
Csak egy igazbarát lézetik, aki ott van a bajban...segitő kezet nyújt, felemel a porból és védelmez. Táplál és éltet. Saját sorsára nem gondolva áll melletted és ha kell feláldozza magát az érdekedben...Ilyen barát csak egy van, egy aki igazi és pótolhatatlan. Barátod, a Medve sajt!
Az igaz barát mindig segít. Ez igaz, de azért kezdem úgy gondolni, saját tapasztalatból, és jobb lenne, ha tévednék, hogy egy idő után az igaz barát kihasználttá válik, a barát mindig kéri valamire, de mivel ő nem kér, annyira egyoldalú lesz a dolog, hogy a másik már természetesnek veszi, ha segít az igaz. Egyetlenegyszer kell a másiknak is segítség, de akkor nem kap... Na, nem ennyire drasztikus... De szerintem tényleg jobb újra felvenned vele a kapcsolatot, mert akárhogy is, barátod is, de egyelőre legalább tudod, hogy viszonyulj hozzá. Idővel talán minden a régi lesz.
hát, szerintem meg nem azért igazbarát a barát, mert mindig segít, az tényleg csak kihasználás lenne így... az más dolog, hogy számíthatsz a másikra, de ha ez nem kölcsönös, akkor... veszett fejsze nyele.
Nincs rosszabb, mint olyan emberben csalódni, akit barátodnak hittél, és nemsok kellemesebb meglepetés van, mint észrevenni valakiről, hogy számithatsz rá, és itt kezdődik a barátság 
Az igaz barátok tényleg a bajban ismerszenek meg és egy ember nem lehet egy csapással a legjobb barátod mert csak idövel ismered meg az embereket akár mijen jó ember ismerö is vagy. Azt hogy ki az igaz barátod azt elöször érezel és csak utána tudatusul benned hogy ki az akiben feltétlenül megbizunk.
Gyerekkoromban volt két igaz barátom... Sokat költöztünk és emiatt elmaradtak. Aztán már nem lettek újak, mert mire lettek volna, újból kellett költözni.
A reménység megmarad, de azt látom,hogy az igaz barát fiatalkorban terem. Ha együtt nősz fel valakivel és megbecsülöd, akkor talán megbízható lesz.
Sok idő kell, hogy igazán megbízhass valakiben. De azért nem szabad feladni a reményt.
Sajnos én azt tapasztaltam, hogy nagyon kevés az erkölcsös, megbízható ember.
Ugyanis mindenki csak elvár, de nem akar adni, ezért, ha valaki adakozó, azt kihasználják és leszólják, hülyének nézik.
Barátságot meg egyoldalúan nem lehet fent tartani.
Igen, sok kedves, szimpatikus, udvarias és felszínes, csacsi ember van...
Nekem, személy szerint, nagyon jól jönne most egy igaz barát. Sok nagy dolgot tudnánk csinálni együtt. Csak megbízhassak valakiben...
Sajnos a pénz, hatalom, erő elpusztítja, az irigység miatt, azt a csendes, finom virágocskát, ami a barátság erős fája lehetne idővel...
En egy fiu baratban jobban bizok legtobbszor,mint egy baratnoben.Szerintem igazi barat nem letezik,csak olyan barat aki esetleg jo barat es segit ha bajban vagy,meghallgat ha problemad van es jo tanacsokat ad ha szukseges .Szerintem ennyi is eleg ha valakinek van ilyen baratja,hisz mit is varjunk el ettol a rossz vilagtol?Akarmennyire is jo baratnak tartassz valakit,ugysem az igazabol,mert hatad mogott rosszat akar,rosszat mond rolad,irigy rad stb.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Kocsma, buli és barátok
- » Miert is igazbarat az igazi barat?
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív
Új/Aktív