Ha hozzá szeretnél szólni a dolgokhoz, vagy ha új témakört szeretnél létrehozni a Huli Fórumon, akkor légyszives jelentkezz be jobboldalt.
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Kocsma, buli és barátok
- » Karácsony...ünnepi hangulat nélkül?
Karácsony...ünnepi hangulat nélkül?
Karácsony...ünnepi hangulat nélkül?
Itt a karácsony ünnepel mindenki.A szeretet ünnepe stb....mindenki szuper boldog de van hogy egyes személyeket nem érint meg ez a dolog.Miért lehet így?van így még valaki?Hogy ez az egész cécó,nagy takarítás,sok vendég,készülődés stb. csak fölösleges..
Re: Karácsony...ünnepi hangulat nélkül?
ez volt életem első karácsonya amikor mindenki mindenkit megajándékozott és elvonult a szobájába.. hihetetlen..de nekem semmi hangulatom nincs, anyum megkérdezte hogy boldog vagy? és egy percre megállt bennem a szusz.. azt modntam igen, de nem éreztem ugy.. Végülis jo az vagyok szerető szülők gazdag angyal barátságos környezet .. minden megvan ahoz h boldog legyek de vaalahogy.. nem müködik.. . és ennek az az oka amit leirtaam már a "vele v nélküle" forum témán :-S na de azért boldog karácsonyt. 
Volt egy ido amikor a karacsonyt nem fara aggatott gombok, csilingelo csengettyuk icipici szines fenyek es sok sok szines dobozba csomagolt ajandek jelentette. Karacsony karacsony volt mert...mert atereztem....Lattam ahogy azon a bizonyos mesebeli esten leultem a szuleimmel es elkezdtuk kibontogatni az ajandekokat...hogy boldogak. Ahogy egymasra pillantottak ...majd ram...volt a szemukben valami ...valami megmagyarazhatatlan.Egy tuz...boldogsag...szeretet ..talan mindez...nemtudom elmagyarazni de ottvolt.
Soha nem fogok elfelejteni egy bizonyos karacsonyt. Hatalmas pelyhek hulltak ala azon az esten...a karacsonyfa buszken allt a szobaban miutan kacagva diszitettuk fel...az egesz csalad egyutt:).... a kellemes meleg fenyoillat mindent beboritott. Egtek a fenyek es valahogy az egesz olyan mesebeli volt. 5 eves voltam...es alig vartam hogy vegre valahara jojjon az angyal. A karacsonyfa alatt meg nem voltak ajandekok anyumek nyugodtan beszelgettek a konyhaban en meg ultem es neztem a fat a szobaban...folyton kerdezve hogy mi tart eddig hol kesik az angyalka.
Apum azt mondta talan menjunk az mamamekhoz...lehet hogy nalluk van. Feloltoztunk en meg rohantam le a lepcsokon ,ki a hazbol sietetve apum is aki lejott velem. Anyum lassabb volt. Legalabbis en azt hittem
Na a lenyeg az egeszben...hogy amikor hazaertunk es meglattam a fa alatt az ajandekokat ...rettento boldog voltam:) Anyum mosolyogva allt az ajtoban es nezte ahogy tepem szet a csomagolo pappirokat a dobozokrol egymas utan...Apum kacagva magyarazott valamit anyumnak de en tul elfoglalt voltam hogy odafigyeljek...
Egy csomo jatekot kaptam de a legjobban egy naagy naagy pluss oroszlannak orultem:) Sotetbarna sorenye volt naagy fekete szemei
Napokig azzal aludtam es szabalyszeruen minden hova magammal hurcoltam....
Tudjatok miert volt ennyire kulonleges ez a karacsony? Miert nem fogom soha elfelejteni?...Nem az ajandekok miatt...nem az a nagy oroszlan miatt amit annyira szerettem...hanem mert...
Mert ez volt az utolso igazi karacsonyom...
Kovetkezo evben is jott a december ...jott a karacsony...megvolt a fa megvolt a sutes fozes takaritas. ..a sok ajandek a fa alatt...de valami hianyzott...akkor meg nemtudtam mi.
Ket evre ra...ujra karacsony...minden ugy volt ahogy lennie kellett...kiveve egy dolgot.... Mar nem neztek egymasra ugy a szuleim...mar nem neztek ugy ram....eltunt az a lang ami a karacsonyt jelentette:)....Mikozben diszitettuk a fat...elkeztek veszekedni...orditozni...
3 ev mulva ujra karacsonykor amikor az ajandekokat bontottuk....mar egymasra sem neztek:)...csak muszajbol csinaltak az egeszet.
Kovetkezo karacsonykor rettento sok ajandek mellett...kozolte velem anyum hogy valni akar apumtol:)...atsirtam az estet...az ejszakat. Boldog Karacsonyt
...
5 ev telt el az az utolso karacsony ota...es bar a szuleim egyutt maradtak ertem....tobbe soha egy karacsony sem volt mesebeli...
Veszekedes ...orditozas.....tobbe soha nem hallottam egyikojuket sem nevetni karacsony estejen
...Egyedul maradtam.
A fenyek egtek...az ajandekok mindig ott voltak...csak a csend es a szeretet hianyzott:)...A ho hullt...de a lang mar nem egett...
Nagyon sok karacsony eltelt azota...es mindegyikkel csak egyre jobban megutaltam ...mara mar oda jutottam h irtozok tolle....Miert szeressem? A szeretet unnepe...aztmondjak...de szeretni nem csak egy napig kene...Nem kene eljatszani hogy waaaa mennyire szeretjuk egymast merthat karacsony van...mennyire orulunk hogy lassuk a csaladtagokat es mennyire boldogok vagyunk az egeszen ....mikozben hazugsag az egesz. Szinjatek!!
...Ha egesz evben tudsz oszinten ugy erezni akkor igen...akkor tenyleg karacsony a karacsony...de ha nem....legalabb ne jatszd meg...
En nem felek kimondani....utalom a karacsonyt:)...de nem maga azert amit jelkepez...azzal semmi bajom azt tisztelem.
Hanem azert ahogy azon a bizonyos napon erzem magam...Egyedul...
Amikor elnezem ahogy egnek a fenyek es atjarja a szobat az a kellemes fenyoillat...belemvillan az az utolso igazi karacsony emleke....es kurvara faj....Elveszitettem es hianyzik...
Ahogy elnezem a szuleim mikozben diszitik a fat...ahogy veszekednek es ordibalnak..ahogy a vegere mindig csak egyikuk marad ott a masik idegesen mas munkahoz lat....merhetetlenul egyedul erzem magam.....valahogy ugy mintha ...a szeretet unnepe de engem megsem szeret senki.
Tudom ...a baratok ottvannak es szeretnek...de en most nem olyan szeretetre ertem....
Es ebben az evben megrosszabb....4 eve ez az elso karacsony hogy single vagyok...baaamm...eddig legalabb volt aki atoleljen es mondja hogy minden rendben lessz..aki bar nem tudta...de amikor megfogta a kezem elerte hogy biztonsagban erezzem magam..Akinek a szemeben lassam a langot amikor ram nez.....volt akiben menedeket talaljak
Most...egyedul vagyok es mintha tort forgatnanak a szivben...olyan erzes latni a sok boldog part az uton...kezenfogva..olelkezve ...csokolozva es ....mosolyogva....
Ez az a nap amikor talan mindennel jobban egyedul erzem magam...es utalom ezt az erzest. El sem tudjatok kepzelni mennyire duhos vagyok magamra....talan ha jobb lennek....nemkene igy erezzem magam. Talan ha jobb lettem volna meg most is fogna a kezem es mellettem lenne az akibe mult ilyenkor annyira szerelmes voltam....talan ha jobb lennek ujra tudnam eleszteni valahogy azt a langot....visszatudnam hozni azt az utolso karacsonyt....
Nem kene elszineszkedjem hogy minden rendben van...hogy en rendben vagyok hanem ugy is lenne
...
Szoval latod kedves kerdezo meg a tobbiek akik vegig is olvassak az en marhasagom...ezert " nem erint meg " engem ez a dolog....
Nemvagyok boldog karacsonykor....nagyon sok eve nem voltam mar az.....mara mar teljesen hideg hozzaallasom van az egeszhez....es ezert aki akar iteljen el nyugodtan.....
Gondolkodtam azon h lemerjeme irni ezt.. hogy én nem szeretem a karácsonyt. de igazábol féltem ... az elitéélstől.. pedig igazábol nem érint mások véleménye.. De én akaorm szeretni, mindennél jobban, de már nem látom az embereken sem azt szeretetet amit régen.. nekemis volt egy karácsonyom.. vagyis 2 is ami nagyon de nagyon jo volt, feljethetetlen felemelő szeretetteljes.. És mindig karácsony előtt pár nappal reménykedem hogy ojan lesz.. , de nem olyan soha többet nem lesz mint az..A pénz a csillogás és minden külső hatás kiűzte az emberekből a törödést és a szeretetet. A szüleim szeretik egymást a többi családtagom meg hát inkább őket haggyuk.., viszont nekem ez az első karácsonyom amikor tényleg egyedül érzem magam.. és szeretnék valakit magam mellet.. és akit szeretnék csak anyit mondott "hagyj békén" .. És arra gondolok h ő vajon gondole rám .. és ha igen mit .. és ha irnék neki mi lenne, biztosan nem irna visza ..akkor csalodnék, és ha viszairna mit irna? akkoris csalodnék.. és nem akarom h a ""becsületem" oda vesszen..igyis már az önbizalmamat eléggé lerombolta ez a történet.. De szeretném hogy irjon egy anyit h boldog karácsonyt, már boldogabb lenne a karácsonyom... De ilyenkor arra gondolok hogy mások sokal rosszab hejzetben vannak, sokal nagyobb gondokkal mint én.. És én miért is foglalkzoom másokkal..? Nemtudom. lehet h nem kéne.. de ezzel nyugtatom magam h nem vagyok ojan rossz hejzetben mint mások, ebből meritek erőt..
Mondanam hogy tudom hogy erzel....de nem tehetem hisz azt egyedul csak te tudhatod...te ertheted...
Viszont valahogy en is aterzem amit erzel...ismerem azt a hianyerzetet...hogy ne ismernem hisz mar olyan regota a karacsonyaim...az eletem resze hogy mar mondhatni legjobb baratom:))...
Es a magam modjan azt is tudom milyen erzes gondolni valakire es tunodni vajon o gondol-e rad...es barmennyire faj is belatni de ott melyen tudod te is a valaszt...
Ne kovess el egy hibat...ne hagyd hogy a buszkeseged megallitson barmiben is. Ha akarod...ha biztos vagy benne hogy azt akarod akkor irj neki.Ha nem ir vissza...akkor nem ir....ha visszair visszair...talan mindket esetben csalodsz de legalabb nem kell azon tunodj majd hogy mi lett volna ha...
Mi lett volna ha irtam volna neki? Talan kibekultunk volna...Talan megtudtam volna hogy mar nem szeret...talan ...talan es millio mas talan...
Irj neki es tudd meg a valaszt:) Fajni fog nem mondom ...es konnyu sem lessz...de ha ugy erzed hogy jelent neked egy annyit h felretedd erte a buszkeseged...akkor csinald.
Volt az en eletemben is egy fiu...rettentoen szerelmes voltam bele es amikor oda kerultunk h szakitott velem...varatlanul ert az egesz. En meg mindig szerelmes voltam...o viszont mar kozombos volt. Es a legrosszabb h en eszre sem vettem mindezt egeszen az utolso percig
...
Szoval o szakitott...en meg osszetortem...Es megtettem egy olyan dolgot ami mindennel jobban le tud alacsonyitani egy embert. Konyorogtem
Minden csepp buszkesegem eldobtam es valosaggal konyorogtem neki h ne lepjen ki az eletembol.. Kepes lettem volna megvaltozni erte mert tudtam hogy megeri. Szanalmas lehettem nemmondom.....De a mai napig nem banom hogy megtettem:)
Miutan napokig konyorogtem neki...sirtam ...igertem...es tenyleg be is tartottam volna ha megkapom az eselyt...megnyugodtam. Ereztem hogy mindent megtettem ami rajtam mult...mindent megprobaltam es bar kudarcot vallotatm...a lelkiismeretem tiszta maradt. Soha nem kisertettek azok a "mi lett volna ha...." "talan..." szavak/ kerdesek.
Megtettem amit tudtam es nem ment. Ez van. De legalabb tudom:)
Es bar szerintem o szanalmasnak tartotta az egeszet...en megis buszke vagyok hogy megprobaltam.En mindig azt tartottam hogy ha ugy erzed hogy valami tenyleg megeri...ha szeretted ugy igazan...ha teljesen biztos vagy benn hogy azt/ot akarod...akkor harcolj erte:)
Elvegre mit veszithetsz? A buszkeseged? Azt visszatudod szerezni barmelyik pillanatba..de a multat nem. Az elszalasztott eselyeket sem...
Nagyon szép és szomorú történetek,még várom a hozzászólásokat.Talán igazatok van..Nem lehet ünnepelni a szeretet ünnepét szeretet nélkül.Ha nem vagy boldog,ha nem érzed hogy szeretnek s szeretsz igazán,akkor ez a legrosszabb nap amit átélhetsz.
auch....Boldog karacsonyt :-J...
de legalabb nezd a jo felet...legalabb tudod mostmar h mi lett volna ha...ha irtal volna neki. ha beszeltel volna vele. Legalabb majd honapok evek mulva nem fogsz azon tunodni hogy mekkora hulye voltal hogy annakidejen elszalasztottad az eselyt
>
<
Megtetted amit tehettel es legalabb egy dologgal kevesebb amit bannod kene:)
Ami meg a fiut illeti...hidd el pont azt fogja visszakapni egy nap egy lanytol...amit veled tett:) Pontosan annyira meg fog neki is fajni mint amennyire neked. Mert az elet ilyen...what goes around comes around
...en is a sajat boromon tapasztaltam meg 
- Tartalomjegyzék
- » Szocializálódás
- » Kocsma, buli és barátok
- » Karácsony...ünnepi hangulat nélkül?
Fóruminfó
Jelmagyarázat:
Témakör
Új
Lezárt
Kiemelt
Aktív
Új/Aktív
Új/Lezárt
Új kiemelt
Lezárt/Aktív
Aktív/Kiemelt
Kiemelt/Lezárt
Kiemelt/Aktív/Lezárt

de tulélem pár nap depresszio s utána egy kis bosszu.. (tudom nem kéne , de most muszáj)